Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Γ. Σακελλαρίδης: Να ξεπεράσουμε την αριστερή μελαγχολία


            Να υποθέσουμε ότι και ο Γαβριήλ έγινε δεξιός και προδότης??
  • "Είμαστε αναγκασμένοι να αναστοχαστούμε, όχι μόνο για να ξεπεράσουμε την αριστερή μελαγχολία αλλά και για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη γνώση και αποφασιστικότητα"


Κλαυδιανός Φοίβος στην ΑΥΓΗ


"Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί, και μέσα από αυτόν η κυβέρνηση της αριστεράς θα προκύψει ισχυρότερη" υπογράμμισε ο Γ. Σακελλαρίδης.

"Συμφωνούμε όλοι ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να αποτελέσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ" επισήμανε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν το λέει αυτό ως κουτοπονηριά ή για ψηφοθηρικούς λόγους. "Το θέμα είναι να επιλέξουμε τις μάχες που πρέπει να δώσουμε, ώστε να βάλουμε μπροστά το δικό μας πρόγραμμα" είπε χαρακτηριστικά.

Το κόμμα είναι προϋπόθεση, όχι βαρίδι

"Είμαστε αναγκασμένοι να αναστοχαστούμε, όχι μόνο για να ξεπεράσουμε την αριστερή μελαγχολία αλλά και για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη γνώση και αποφασιστικότητα" τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας, παράλληλα, το πρόβλημα της "διάσπασης και της αποστράτευσης".

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι "απαραίτητη προϋπόθεση για να πατήσει ισχυρά στα πόδια της η κυβέρνηση είναι το ίδιο το κόμμα, το οποίο δεν είναι βαρίδι, όπως λένε τα συστημικά μέσα". Μάλιστα, δήλωσε την εναντίωσή του απέναντι σε ένα κόμμα που θα λειτουργεί με βάση επιτελεία και δημοσκοπήσεις και θα καλεί τα μέλη του μόνο για να δώσει εκλογικούς αγώνες και να στελεχώσει κυβερνητικές θέσεις. Αντιθέτως, εξήγησε ότι χρειάζεται ένα κόμμα "που θα συνδέεται με την κοινωνία και θα ακούει την κριτική της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου