Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πανηγυρίζουν οι… Πλατφόρμες (Λαϊκή Ενότητα) με τη ΝΔ πρώτο κόμμα!


Έχω γράψει ότι εξ αρχής το σχέδιο των Λαφαζανικών ήταν να ωθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκυβέρνηση με τα ποτάμια έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να ελέγξουν το κόμμα.
Φυσικά και υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο που προκήρυξε εκλογές αφήνοντας τους σύξυλους αφού  πίστευαν ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα επέτρεπαν εκλογές.
Καλείτε το εκλογικό σώμα με την ψήφο του να αποτρέψει τον σχεδιασμό τους



Σημειώνουμε ότι το ΙΣΚΡΑ τουλάχιστον κατέβασε την ανάρτηση

Από το tribune.gr


Εντάξει, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πόσο πιο χαμηλά για τον Λαφαζάνη και τη λαϊκίστικη παρέα του;

Σε άρθρο που ανάρτησε η ιστοσελίδα iskra.gr, οι Πλατφόρμες έδωσαν δική τους δημοσκόπηση που θέλει πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία και τους ίδιους να έχουν 10% ποσοστό.

Ενδιαφέρον έχει και η φρασεολογία του άρθρου. Οι «υπεράνω» αριστεριστές που κατηγορούν τους άλλους για «αυριανιστές», χρησιμοποιούν λέξεις και εκφράσεις όπως «οι πολίτες φτύνουν τις δημοσκοπήσεις», «έχουν γίνει ρεζίλι και ρεντίκολο»…

Εμείς δεν ενοχλούμαστε από αυτά τα ελληνικά, θεωρούμε ότι η κάθε λέξη υπάρχει γιατί σημαίνει κάποια έννοια. Αλλά μην μας παριστάνουν και τους «ηθικούς» συγγραφείς…

Κατανοητός ο πανικός τους, αφού μόνο κάτι ελάχιστα περιθωριακά και γραφικά γκρουπούσκουλα μπορούν να πείσουν με τα ψέμματα που αραδιάζουν, για απίθανες συμμαχίες με τη Ρωσία, την Κίνα, τους BRICS, ίσως και τους εξωγήινους από τον Σείριο.
Διαβάστε τι ανάρτησε το iskra:

«Όταν ακούει ο απλός κόσμος για δημοσκοπήσεις γελάει ειρωνικά. Κανένας δεν τις πιστεύει! Ιδιαίτερα οι νέοι και οι πιο φτωχοί άνθρωποι τις θεωρούν, και όχι άδικα, εργαλεία του τυραννικού κλεπτοκρατικού κατεστημένου.

»Οι νέοι και οι πληβείοι δεν απαντούν στις δημοσκοπήσεις και οι τελευταίες σπανίως απευθύνονται σε αυτούς. Τα δημοσκοπικά δείγματα είναι χιλιοχρησιμοποιημένα και εν γνώσει τους αποτυχημένα. Πολύ περισσότερο όταν οι μετρήσεις γίνονται τον Αύγουστο!

»Οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν συνεννόησης των δημοσκόπων και πολιτικής σκοπιμότητας και όχι απαντήσεων των πολιτών.

»Το μαγειρείο, η ψευτιά και η αλλοίωση πάνε σύννεφο, πέραν του ότι σε περίοδο που οι πολίτες φτύνουν τις δημοσκοπήσεις, καμιά δεν μπορεί να προσεγγίσει τις λαϊκές τάσεις. Γι΄ αυτό και οι δημοσκοπήσεις έχουν γίνει ρεζίλι και ρεντίκολο σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

»Δεν το βάζουν, όμως, κάτω. Όσο πιο έξω πέφτουν, τόσο επιμένουν στο ψέμα και την παραχάραξη. Είναι αρκετά τα λεφτά και πολύ μεγαλύτερα τα συμφέροντα που διακυβεύονται. Στο ίδιο και χειρότερο έργο θεατές και σε αυτή την εκλογική μάχη!».

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που επικαλείται η ιστοσελίδα που πρεσβεύει τις θέσεις της Λ.Ε, «τα πραγματικά αποτελέσματα αυτή την στιγμή είναι τα εξής: ΣΥΡΙΖΑ 22%, ΝΔ 24%, ΛΑ.Ε. 10%, Χρυσή Αυγή 9%, ΚΚΕ 8%, ΠΟΤΑΜΙ 6%, ΠΑΣΟΚ 4,5%, ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ 3,5% ΛΕΒΕΝΤΗΣ 3,2%.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου