Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Υφαρπαγή υπογραφών από την ΛΑ.Ε (Λαϊκή Εξαπάτηση) - Ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης



Κοινοί απατεώνες έχουν καταντήσει.
Όλοι θυμόμαστε που πανηγύριζαν ότι οι περισσότερες νομαρχιακές ήταν κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αυτό δεν είχε καμιά σχέση με την πραγματικότητα.Αυτές ήταν πάντα οι τακτικές τους και κακώς τους επιτρέπονταν να δρουν συνωμοτικά εντός του κόμματος



Από ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης


Έκπληκτοι αναγνώσαμε την παρακάτω επιστολή των δύο συντρόφων μας το όνομα των οποίων περιλαμβανόταν στο κείμενο που κυκλοφόρησε μία μικρή μερίδα μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης γνωστοποιώντας την αποχώρηση 43 ατόμων από τον πολιτικό μας φορέα.

Σεβόμενοι την επιθυμία τους αφαιρέσαμε το όνομα τους από τις λίστες μελών των οργανώσεων που ανήκαν και φυσικά από τις λίστες ενημερώσεων του κόμματος.

Όπως γίνεται κατανοητό από την παρακάτω επιστολή πρόκειται, όχι μόνο για παραπλάνηση αλλά και για υφαρπαγή υπογραφής με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων προς όφελος του νέου πολιτικού φορέα που προσπαθούν να ιδρύσουν.

Ας αναλογιστεί ο καθένας τι σημαίνουν αυτές οι πρακτικές και ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Τέλος δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχουν και άλλοι εντός της λίστας που έπεσαν θύματα παραπλάνησης, όμως για τους δύο συντρόφους μας που υπογράφουν το παρακάτω κείμενο δεν τίθεται ούτε θέμα διαγραφής τους από τις λίστες μελών του κόμματος αλλά ούτε και επανεγγραφής τους.

Ήταν και είναι μέλη της ΟΜ στην οποία ανήκουν και μέρος της συλλογικότητας μας.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

«Προς την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης


1)Δεν θα βάζαμε το όνομα μας και φυσικά δεν θα υπογράφαμε κανένα κείμενο, όπως και δεν υπογράψαμε το οποίο αμφισβητεί τον αγώνα και την ποιότητα των συντρόφων μας.

Αυτές είναι απαράδεκτες πρακτικές και ξένες προς στο ήθος και τις αρχές μας.

Μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια θέματα, και να έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά αυτό είναι και το στοιχείο που χαρακτηρίζει τον πολιτικό μας χώρο.

Πιστεύουμε ότι είμαστε όλοι πιστοί στον κοινό μας αγώνα και οφείλουμε αλληλοσεβασμό.

2)Δεν συνηθίζουμε να εξουσιοδοτούμε άλλους να μας διαγράψουν από έναν πολιτικό χώρο εντάσσοντας μας σε έναν άλλο.

Αν θέλαμε κάτι τέτοιο δεν μας λείπει ούτε η υπευθυνότητα ούτε το θάρρος ούτε τα επιχειρήματα με τα οποία θα εξηγούσαμε στους συντρόφους μας την απόφαση μας να αποχωρήσουμε από τον κοινό μας αγώνα και δεν θα τους εγκαταλείπαμε πριν το κάνουμε.

Πιστεύουμε ότι έτσι θα έκανε ο κάθε σύντροφος.

3)Σε επικοινωνία μας με τον συντάκτη του κειμένου που βγήκε στην δημοσιότητα ως αποχώρηση 43 μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης για να ζητήσω εξηγήσεις, παραδέχτηκε ότι έγινε παρεξήγηση λόγω του ότι διατύπωνα ξεκάθαρα πάντα ότι είμαι κατά της λιτότητας και των μνημονίων (εξάλλου ποιος στον χώρο μας δεν είναι;).

Επίσης παραδέχτηκε ότι δεν μας κοινοποίησε το κείμενο και το περιεχόμενο του κάτω από το οποίο έβαλε το όνομα μας. Μάλιστα του υπενθύμισα ότι είχε πει ότι ο σκοπός της κατάρτισης της λίστας για τα ΜΜΕ ήταν η υπεράσπισή του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος κατά των μνημονίων και της λιτότητας και του ζήτησα μάλιστα ανεξαρτήτως αν με κάποιους συντρόφους μας ο ίδιος διαφωνεί να μιλάει κοσμία και με σεβασμό για αυτούς, με το οποίο συμφώνησε.

Οφείλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε για όλα αυτά, όλους τους συντρόφους μας.

Τέλος σας γνωστοποιούμε ότι ανεξαρτήτως της απόφασης που θα πάρετε σχετικά με την επανεγγραφή μας στο ΣΥΡΙΖΑ (σε μια διαγραφή που έγινε ερήμην μας) ΕΜΕΙΣ θα είμαστε ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις ιδέες του χώρου μας και τα ιδανικά μας, θα παραμείνουμε σύντροφοι σας και δεν αναγνωρίζουμε ιδιοκτησία αυτού του χώρου σε κανέναν.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΖΗΝΟΒΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου