Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τσίπρας για Σκουριές: Όταν υπάρχει βούληση, υπάρχει και ο τρόπος



Θα συμφωνήσω όπως και οι περισσότεροι.
Μήπως όμως αυτό χρειαζόταν εδώ και μερικούς μήνες?
Μήπως δείχνοντας περισσότερη βούληση αυτό θα βοηθούσε και στην διαπραγμάτευση?

Βούληση θέλουμε να δούμε και για τους Πρώτους Θέμους,τους καναλάρχες,τους κοντοχωριανούς εισαγγελείς,τους διαφόρους μαφιόζους που κρύβονται πίσω από ποδοσφαιρικές ομάδες,το μαύρο χρήμα των εξοπλιστικών προγραμμάτων,τους τραπεζίτες των θαλασσοδανείων κτλ


Από την ΑΥΓΗ 

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Σκουρλέτη, για την εξέλιξη αναφορικά με τη παύση των εργασιών στις Σκουριές και την αταλάντευτη προσήλωση της κυβέρνησης στην τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και τη προστασία του δημόσιου συμφέροντος. Το σχόλιο του πρωθυπουργού για την προσπάθειά του Π. Σκουρλέτη ήταν ότι « όταν υπάρχει βούληση, υπάρχει και ο τρόπος».

Στη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συζητήθηκαν διεξοδικά οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει ως σήμερα από το υπουργείο και αυτές που έχουν δρομολογηθεί. Επίσης αναφέρθηκαν στις εξελίξεις σχετικά με τον ρωσικό αγωγό.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε, επίσης, για την εξέλιξη αναφορικά με τη παύση των εργασιών στις Σκουριές και την αταλάντευτη προσήλωση της κυβέρνησης στην τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και τη προστασία του δημόσιου συμφέροντος.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθούν οι περαιτέρω πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

1 σχόλιο:

  1. "Μήπως όμως αυτό χρειαζόταν εδώ και μερικούς μήνες?"

    Μα πριν μερικούς μήνες το είχε ζητήσει ο Λαφαζάνης από τον Σκουρλέτη, αλλά ο οπορτουνιστής Πάνος είχε δηλώσει στον επαναστάτη Παναγιώτη αναρμοδιότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή