Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ε λοιπόν φάγαμε μια ντουζίνα γκολ αλλά αποβλήθηκε ο Σόιμπλε



...και που λέτε κερδίσαμε το πρωτάθλημα με 8 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο και πήγαμε με αέρα παγκόσμιων πρωταθλητών να ξεσκίσουμε την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου.
...και νάσου τα "θα τους φάμε λάχανο","θα τους κάνουμε με τα κρεμμυδάκια" και νάσου αλαλαγμοί και ταρατατζούμ.



Μπήκαμε λοιπόν στο γήπεδο και με το καλημέρα ο Βαρουφάκης τους πετάει μια γκολάρα,τους ξέσκισε τα δίχτυα...πανζουρλισμός που να σας τα λέω,σείστηκε ο κόσμος όλος.

Πάει η μπάλα στην σέντρα και αμέσως αφήνει η ομάδα την άμυνα και τρέχουν όλοι φουνταριστοί να σημειώσουν και αυτοί κανένα γκολάκι στην Μπάρτσα.

Και αρχίζουν που λέτε τις τρίπλες και τα τσαλίμια...λεφτά έρχονται από την Ρωσία,λεφτά έρχονται από την Κίνα,λεφτά από τους BRICS,λεφτά από τον Μπάμια.Που μυαλό να προσέξεις τον (σακάτη) εξτρέμ Σόιμπλε και τις νέες μεταγραφές της Μπάρτσα από τις Βαλτικές την Φιλανδία και τον Ολλανδό πλέιμεικερ Ντάισελμπλουμ...και έρχεται η ισοφάριση και γυρίζουν και το ματσάκι με την βοήθεια του διαιτητή Ντράγκι οπότε αρχίζει η γκρίνια και όλοι γίνονται προπονητές κερκίδας.

  • Βάλε τον Λαπαβίτσα να τους πετάξει τα μάτια έξω λέει ο ένας.
  • Βγάλε τα (παλτά) Παππά,Δραγασάκη κτλ λέει ένας άλλος.
  • Σπάστε τους τα παΐδια κραυγάζει ο άλλος.
  • Ήταν τυχεροί και η ανωτερότητά μας θα φανεί στην συνέχεια λέει με νόημα ένας άλλος.

Ε λοιπόν φάγαμε μια ντουζίνα γκολ και ευτυχώς ο δεύτερος διαιτητής Ολάντ έδωσε κόκκινη κάρτα στον Σόιμπλε για αντιαθλητικό μαρκάρισμα μπας και μειώσουμε το ματς και έχουμε ελπίδες στην ρεβάνς.
                                                                                                               
                                                                                                                Fantoma Rimbaud


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου