Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

Η Κωνσταντοπούλου συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή


Ούτε ο Σαμαράς δεν έκανε έτσι όταν έχασε την Πρωθυπουργία.Παρακολουθώντας κάποιος άσχετος τα πολιτικά στην Ελλάδα νομίζει ότι ο Τσίπρας έριξε την συγκυβερνηση πλατφόρμας-Ζωής
Posted by Giannis Athanasios Papas on Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

Από το Κουτί της Πανδώρας


Με ένα σκληρό σχόλιο απαντούν οι κυβερνητικοί κύκλοι στις δηλώσεις που παραχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά το τέλος της συνάντησής της με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή» σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Νωρίτερα, πηγές του Μαξίμου ανέφεραν πως ο θεματοφύλακας του Συντάγματος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πως οι δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου αποτελούν μηδενισμό της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης, άποψη που δεν τόλμησε να αναφέρει ούτε η πιο σκληρή αντιπολίτευση.

Πιο σκληρή γλώσσα χρησιμοποιούν συνομιλητές του ΑλέξηΤσίπρα που έκαναν λόγο για παραλήρημα αλαζονείας και κρίση εξουσιομανίας από την πλευρά της προέδρου της Βουλής, η οποία, όπως λένε, συμπεριφέρεται ως δικτάτορας.

Επίσης, κύκλοι και από την Προεδρία της Δημοκρατίας, σημείωναν για την κ. Κωνσταντοπούλου: «Ουδέν σχόλιον, διότι από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου».