Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Αποκάλυψη – σοκ: Άκυρος ο διαγωνισμός της Digea!
Πάντα υπάρχουν τρόπου αν έχεις θέληση.
Δεν υπάρχει περίπτωση η διαπλοκή να σας χαριστεί αν την αφήσετε στην ησυχία της.
Ένα άλλο που πρέπει άμεσα να εξαρθρωθεί είναι τα φασισταριά του διαδικτύου.Υπάρχουν τρόποι αν έχετε θέληση.Μην τους ξεχάσετε!!
Πάρτε ένα παράδειγμα τι δουλειά κάνουν μέσω του διαδικτύου και των οργανώσεων που διεισδύουν
Στέφανος Τανιμανίδης:"Πολλοι από αυτούς που εμφανίζονται δήθεν ως εκπρόσωποι ποντιακών σωματείων να εξυμνούν την χρυσή αυγή (στο διαδίκτυο)"

Αυτά που βλέπει ο Τανιμανίδης τα βλέπουμε όλοι μας στο διαδίκτυο και σίγουρα μπορούν να τα δουν οι αρμόδιοι.
...και να ξέρετε δεν είναι καμιά δύσκολη δουλειά,μερικές δεκάδες προφίλ είναι όλα κιόλα αυτά που παρασέρνουν και τον συρφετό των ψεκασμένων
...αν δεν μπορείτε να τους βρείτε απευθυνθείτε σε μένα να σας τους κατονομάσω


Η αποκάλυψη από τις τυπολογίες


Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ζήτημα των ψηφιακών μεταδόσεων. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, η κυβέρνηση, εντοπίζοντας τα νομικά κενά και τις ατέλειες, κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι άκυρος ο διαγωνισμός της ΕΕΤΤ με την Digea και ως εκ τούτου και η υπογραφείσα σχετική σύμβαση. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το στενό περιβάλλον του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και το άκρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως την ίδια άποψη έχουν και στελέχη της ΝΔ που θήτευσαν στο υπουργείο που είναι σήμερα ο Σπίρτζης και είναι σε θέση να αξιολογήσουν νομικά τον διαγωνισμό που διενεργήθηκε από την ΕΕΤΤ, μέσα από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο.

Η εξόφθαλμη παραβίαση του νόμου για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, ο οποίος απαγορεύει σε παρόχους περιεχομένου να είναι ταυτόχρονα και πάροχοι δικτύου διεκδικώντας άδεια ψηφιακής τηλεόρασης, είναι το κομβικό σημείο με το οποίο θα εκπέσει η παραχώρηση συχνοτήτων στην Digea. Η ΕΕΤΤ είχε δικαιολογήσει τη συμμετοχή της Digea λέγοντας πως είναι διαφορετικό νομικό πρόσωπο από τα κανάλια-μετόχους της που είναι πάροχοι περιεχομένου και άρα δεν θα μπορούσαν να πάρουν τις συχνότητες! Όμως, σύμφωνα με τις πηγές μας, δεν μετείχαν στον διαγωνισμό ως νομικά πρόσωπα, αλλά ονομαστικά τα κανάλια!

Στον διαγωνισμό που έκανε η ΕΕΤΤ μετείχε μόνο η Digea, ενώ οι άλλοι τρεις τουλάχιστον ενδιαφερόμενοι (Fοrthnet, ΟΤΕ και Digital Union) αποσύρθηκαν. Ένα από τα σοβαρά ζητήματα του διαγωνισμού είναι ότι μετά την παράδοση των ψηφιακών συχνοτήτων άλλαξαν δύο φορές οι όροι του διαγωνισμού, μια φορά για το χρονοδιάγραμμα και μια για το οικονομικό μοντέλο. Το επιπλέον στοιχείο είναι πως η Digea, έχοντας αποκτήσει προσωρινή άδεια από την ΕΕΤΤ, ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στο αρχικώς σφιχτό χρονοδιάγραμμα του νόμου. Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης έχει προσφύγει στην εισαγγελία για τις πράξεις και τις ενέργειες της ΕΕΤΤ σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό ψηφιακών συχνοτήτων.