Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Χρυσοβελώνη κατά ΣΚΑΪΚαι αληθινές να είναι οι προσλήψεις δεν είναι αυτό που τους πειράζει όσο η αποπομπή από την διοίκηση των δικών τους παιδιών.
Όταν αλήθεια οι προηγούμενοι τοποθετούσαν τους δικούς τους που ήταν ο Σκάει?....αλλά τότε θα μου πεις τις τοποθετήσεις στην διοίκηση σαμαροβενιζελικών τις εκθείαζαν ...

Το βίντεο του Σκάει μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ αφού πρώτα προμηθευτείτε σακούλες για εμετόΗ ανακοίνωση της Χρυσοβελώνη


«Προκαλώ όσους έχουν την ευθύνη για το ψευδές και ανυπόστατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο αποψινό κεντρικό δελτίο των 21:00, ότι δήθεν «έχω την κόρη μου στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας», να επιδείξουν το υποτιθέμενο ΦΕΚ διορισμού της, ή όποιο άλλο έγγραφο απ' το οποίο να τεκμαίρεται ότι διορίστηκε ή εργάζεται στο γραφείο του ΥΕΘΑ» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Όσο για τη «γραμματέα μου», όπως ατυχώς αναφέρθηκε, πρόκειται για την πρώην επιστημονική συνεργάτιδά μου, η οποία δεν απασχολείται πλέον στο πολιτικό γραφείο μου στο Βόλο.»

«Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αν ο ΣΚΑΪ δεν προβεί στην επιβεβλημένη επανόρθωση, σε ό,τι με αφορά, τον λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη» καταλήγει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Σημειώνεται πως στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε πως η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ «έχει την κόρη της και τη γραμματέα της στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ».