Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Επιτέλους αλλαγή στο τιμόνι των ειδήσεων της ΕΡΤ - Σταύρος Καπάκος ο νέος διευθυντής



Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο κράτος όπου το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου των ειδήσεων τον τρώνε οι ανακοινώσεις των κομμάτων,οι ανταπαντήσεις και λεπτομερή ρεπορτάζ από τα γραφεία του κάθε κόμματος.
Ενδιαφέρει τον πολίτη τι είπε η Συγγρού,τι απάντησε η Κουμουνδούρου και τι ανταπάντησε η Συγγρού?Αποτελούν αυτά ειδήσεις?
Η μήπως αποτελούν είδηση οι υβριστικές ανακοινώσεις των ναζί και οι παπαριές του Άδωνι?

Ελπίζω ο Καπάκος να διορθώσει πολλά κακώς κείμενα εκεί στην ΕΡΤ




Από το NEWPOST


Ο πολύπειρος και ικανότατος δημοσιογράφος Σταύρος Καπάκος αναλαμβάνει το τιμόνι του τομέα των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ, μετά από απόφαση που έλαβε χθες το Δ,Σ της εταιρείας.

Πρόκειται για μια επιλογή βαρύνουσας σημασίας καθώς ο Σταύρος Καπάκος έχει θητεύσει στο MEGA επικεφαλής των αρχισυντακτών επί πολλά χρόνια και μάλιστα την περίοδο που το μεγάλο κανάλι πρωταγωνιστούσε στον ειδησεογραφικό τομέα.

O Σταύρος Καπάκος ειναι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Παντείου και Διοίκησης Υγείας των ΤΕΙ Αθήνας(ΚΑΤΕΕ) Εργάζεται ανελλιπώς ως δημοσιογράφος απο το 1987 ως σήμερα. Έχει εργαστεί επι 20 χρόνια στο ΜΕGA, σε δυο περιόδους, ως επιτελικό στέλεχος των ειδήσεων. Απο αυτά ως αρχισυντάκτης παραγωγής δελτίου επι πέντε χρόνια. Αρχισυντάκτης ειδήσεων επι δυο χρόνια. Επικεφαλής αρχισυντάκτης ρεπορταζ επι πέντε χρόνια και επικεφαλής των αρχισυντακτών επι πέντε χρόνια.

Επι δύο χρόνια ως διευθυντής Σύνταξης στο τηλεοπτικό κανάλι Τempo και επι δυο χρόνια στην ΕΡΤ, σε δύο περιόδους, ως αρχισυντάκτης του ρεπορτάζ και απο την επαναλειτουργία της ως σύμβουλος ενημέρωσης της Διοίκησης. Απο τα 23 συνολικά χρόνια που εργάστηκε στην τηλεόραση πριν αναλάβει την θέση του συμβούλου ενημέρωσης στην ΕΡΤ, τα 22 απο αυτά δούλεψε στο πρώτο σε αξιοπιστία κανάλι(μετρήσεις Nilsen). Επι δυο τηλεοπτικές σεζόν συνεργάστηκε με την σουηδική τηλεόραση.

Έχει εργαστεί εννέα χρόνια στον τύπο και συγκεκριμένα στις εφημερίδες: "Η εποχή" πέντε χρόνια, ως μέλος της συντακτικής επιτροπής. "Επικαιρότητα" οκτώ μήνες, ως αρθρογράφος και επιμελητής ρεπορταζ. "Η Αυγή", επι τρία χρόνια, ως διευθυντής σύνταξης, με ευθύνη την κυριακάτικη έκδοσή της. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε έναν χρόνο, ως σχολιαστής στον "Δίαυλο 10" και στον Τοp FM ως αρχισυντάκτης του μεσημεριανού μαγκαζίνο. Παιδί της μεταπολίτευσης, δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα και εκλέχθηκε σε όλα τα όργανά του. Μέχρι το 1986 ήταν μέλος του "Ρήγα Φεραίου". Εκλέχθηκε στο Κεντρικό του Συμβούλιο και είχε την ευθύνη για την παιδεία και την ιδεολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου