Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Ο D. Gilmour! των Pink Floyd για την κηδεία του Π. Παντελίδη!...κλείστε τα επιτέλους


Αυτοί οι τύποι θέλουν και να πάρουν άδεια για να συνεχίζουν την πνευματική καταστροφή της χώραςΙωσήφ Αβράμογλου

Με λύπη μου αντιλαμβάνομαι και σας μεταφέρω αυτή την "μαγική στιγμή" της ελληνικής τηλεόρασης, στην οποία χτίζεται και παράγεται η παραπληροφόρηση.

1. Η Franka Wright δεν ήταν ποτέ και δεν είναι σύζυγος του David Gilmour. Υπήρξε σύζυγος του Rick Wright, ο οποίος απεβίωσε στις 15-9-2008.
2. Ο κύριος στην φωτογραφία που δείχνει η Νανά, που της έστειλε τώρα η Franka, ΔΕΝ είναι ο David Gilmour !!!
3. Η εν λόγω φωτογραφία, που μπορείτε να δείτε σε σχόλιο παρακάτω, αναρτήθηκε στο Instagram, από έναν λογαριασμό που φέρει το όνομα της Franka Wright, 4 μέρες νωρίτερα...! Στις 16-2-2016. Η Νανά Παλαιτσάκη όμως υποστηρίζει ότι η φωτογραφία τους είναι "τωρινή" (ενώ παρακολουθούν την ζωντανή μετάδοση της κηδείας του Παντελή Παντελίδη)... χαμογελόντας και ενώ εκείνος ΔΕΝ είναι ο David Gilmour... αλλά κάποιος άγνωστος !
4. Η Νανά υποστηρίζει ότι δήθεν την μετάδοση της εκπομπής της, παρακολουθούν όλοι οι οπαδοί των... "Clapton Pink Floyd" στον κόσμο...!!! (άρες, μάρες, κουκουνάρες).
5. Η Νανά εκθιάζει τους Pink Floyd, λέγοντας ότι έστειλαν ένα τεράστιο μήνυμα στην ανθρωπότητα με το WALL και εντέχνως προετοιμάζει το έδαφος γιά να πει λίγο αργότερα κάτι αντίστοιχο των Pink Floyd και γιά τον Παντελίδη...!
6. Επαναλαμβάνει, γεμάτη συγκίνηση και ταραχή η Νανά Παλαιτσάκη, δείχνοντας την φωτογραφία της Franka με τον άγνωστο κύριο, επιμένοντας ότι αυτός είναι ο David Gilmour και ότι αγκαλιά παρακολουθούν από την Κοπενχάγη την εκπομπή της... Και ότι δήθεν ο David Gilmour μαζί με την Franka... κλαίνε γιά τον Παντελίδη... και ότι δήθεν θεωρούν ότι ο αείμνηστος έστειλε ένα μήνυμα με τα τραγούδια του (που είναι στα ελληνικά) στον κόσμο...! Προφανώς, όπως έκαναν και οι Pink Floyd...!
7. Επαναλαμβάνει η Νανά, ότι όλα κλαμπς (φαν κλαμπς εννοεί), που είναι πρόεδρος η Franka... ακολουθούν (εκείνη τη στιγμή της κηδείας) και βλέπουν την εκπομπή τους...!
Εδώ δεν πρόκειται γιά ένα απλό λάθος. Εδώ πρόκειται γιά μία καθαρή προσπάθεια παραλληλισμού του Παντελή Παντελίδη με τους... Pink Floyd, βασισμένη όμως σε μία φωτογραφία που δεν εμφανίζεται κανένα μέλος των Pink Floyd, που δεν τραβήχθηκε την ώρα της κηδείας, που δεν καταμαρτυρεί παρακολούθηση της μετάδοσης και που βέβαια αντικειμενικά δεν μπορεί να παρακολουθείται από όλους τους φανς των Pink Floyd...!
Θεωρώ ότι είναι κατάπτιστη αυτή η παραπληροφόρηση! Και είναι παραπληροφόρηση διότι όπως βλέπετε έχει ήδη ανέβει το σχετικό βίντεο στο YouTube με τίτλο "Ο D. Gilmour των Pink Floyd γιά την κηδεία του Π. Παντελίδη (Ε TV, 20/2/16).
Θεωρώ ότι είναι αντιδεοντολογική δημοσιογραφικά και επειδή μεταδόθηκε από τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα έπρεπε να παρέμβει το ΕΣΡ (που προφανώς δεν υφίσταται...).