Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πρωτοφανής προβοκάτσια με "παρουσιάστρια" της ΕΡΤ με μαντίλα - Γιατί δεν επεμβαίνει η νομική υπηρεσία της ΕΡΤ;


Η πλαστή φώτο προήλθε από "Το Παρατηρητήριο" που μαζί με την "ομάδα Αλήθειας" αποτελούν τα κυρίως προπαγανδιστικά όργανα της ΝΔ.
Οι μέθοδοι προπαγάνδας της ΝΔ είναι πολύ πιο κοντά στους ναζί απ ότι η ΧΑ που άλλωστε είναι προϊόν της ίδιας της ΝΔ του Σαμαρά 

Αν υπάρχει νομική υπηρεσία στην ΕΡΤ αυτή δεν είναι η δουλειά για την οποία πληρώνεται?


Από τις τυπολογίες 

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ




Σε καμπάνια δυσφήμισης της ΕΡΤ μέσω συγκεκριμένων “πρωτοβουλίων” στα social media. Επιχειρώντας να σκορπίσουν ρατσιστικό μίσος στην κοινωνία εμφανίζουν μια γυναίκα με μαντίλα



να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων στην Αραβική γλώσσα για τους πρόσφυγες, όταν είναι γνωστό πως το παρουσιάζει ο Ουαλίντ Ελιάς.



Παραμένει άγνωστο ακόμη γιατί η ΕΡΤ δεν έχει κινηθεί νομικά σε βάρος των “εμπνευστών” της πλαστής είδησης και γιατί δεν υπάρχει παρέμβαση από την αρμόδια Αρχή Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.



Χθες, ταυτόχρονα ιδιωτικός σταθμός, μετέδωσε επίσης πλαστή ειδήση πως δήθεν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας από ένα χώρο. Ο σταθμός δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει έμπρακτα συγγνώμη από τους θεατές, ενώ το γεγονός ότι δεν λειτουργεί το ΕΣΡ, επιτρέπει την επικίνδυνη ασυδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου