Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Μέχρι και ο ΣΚΑΪ έκοψε τον Μπογδάνο! (video)Την εκπομπή του Μπογδάνου την βλέπουν μόνο όσοι θέλουν να τον βρίσουν και παρόλα αυτά τον κρατάει το Σκάει αποδεικνύοντας ότι ούτε καν τους νόμους της αγοράς δεν τηρούν.
Φαντάζομαι ότι η αναφορά του Μπογδάνου στο φασιστικό σάιτ έκλεισε με κανένα εκατοστάευρω...
Αξίζει να μπείτε στο σαιτ να δείτε πως ένα σάιτ με ελάχιστους αναγνώστες παίρνει διαφημίσεις
Από το altsantiri.gr


Την ψεύτικη είδηση ότι πρόσφυγες κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας επανέλαβε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αγνοώντας (;) τον σάλο που προκάλεσε η αναδημοσίευση της συγκεκριμένης «είδησης» και από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο Κ. Μπογδάνος σημείωσε ότι την είδηση του έστειλε ένας «καλός φίλος και πολύ σοβαρός άνθρωπος», όμως λίγα λεπτά αργότερα επιχείρησε να ανασκευάσει την… γκάφα, λέγοντας ότι η είδηση είναι ψευδής.

Το κοντρόλ όμως, μάλλον φοβήθηκε ότι θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, με αποτέλεσμα να τον «κόψει» με διαφημίσεις άρον – άρον!


Μάλιστα, μπαίνοντας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, διαπιστώνει κανείς ότι μετά την «μεγάλη αποκάλυψη», διαφημίζει εκδήλωση για την… «ιδεολογία του εθνικισμού»!Το σίγουρο είναι πως η «είδηση» όπως την ανακοίνωσε ο Κ. Μπογδάνος (με σαφή υπονοούμενα) μπορούν να προκαλέσουν ξέσπασμα ρατσιστικής βίας! Ο αντι-ρατσιστικός νόμος είναι άραγε σε ισχύ;