Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Πατούλης ο αξιόΠαστος τρελαίνει το twitter





Γιάνννης Χατζηχρήστος

Ο Πανελληνιος Ιατρικός Συλλογος ζήτησε σήμερα με επείγουσα επιστολή του από τον Πατούλη (αλλά και τους άλλους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων και τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ) στοιχεία για κρούσματα ελονοσίας ή άλλων μεταδοτικών νοσημάτων "λόγω και του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος" για να λαβει μέτρα, αφού γίναμε, λεει, "κοινωνοί κρουσμάτων ελονοσίας από τα ΜΜΕ τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν δυσμενείς επιπτωσεις στην χώρα λόγω και της τουριστικής περιόδου".

Ερωτήματα:

1. Αν ο Πατούλης δεν παρουσιάσει στοιχεία του που να τεκμηριώνουν την χθεσινή του απόπειρα να δημιουργήσει πανικό μέσω συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, θα παραιτηθεί, ως οφείλει? Ή μηπως αυτό δεν προβλέπεται από τις αρχές "αριστείας" που υπηρετεί?
2. Ποιά είναι τα προβλεπόμενα μέτρα του ΠΙΣ για τα μέλη του για περιπτώσεις δημιουργία άσκοπου πανικού που μπορεί να προκαλέσουν βλαβες και στην εικόνα της χώρας, στην οικονομία της και στην δημόσια υγεία?
3. Θα διαβιβαστούν τα στοιχεία που θα συγκεντρώσει ο ΠΙΣ και το ΚΕΕΛΠΝΟ σε κάποιον εισαγγελέα που, ανάλογα θα ζητήσει ποινικές ευθύνες? Ή ο ΓΓ γραμματέας του Υπουργείου θα πρέπει να απολογηθεί ή ο πρόεδρος του ΠΣΑ, ο "κανένας" αποκλείεται!
Αντε μπας και γίνουμε ποτέ "κανονική" χώρα...


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου