Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Οι...καλοί δεν χάνονται - ...αποδημούν από την χούντα στη ΝΔ του Καραμανλή και τώρα του Κυριάκου



Όταν ακούμε για Καραμανλικούς μας έχει δοθεί η εντύπωση ότι πρόκειται περί μετριοπαθών πολιτικών που δεν έχουν καλή σχέση με την διαπλοκή.Είναι όμως έτσι?
Δεν έχει σχέση ο Στυλιανίδης με την διαπλοκή? Δεν έχουν σχέση υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή με την διαπλοκή? Έχουμε ξεχάσει τόσο γρήγορα?
Είναι μετριοπαθείς πολιτικοί τύποι σαν τον Τζαβάρα,τον Γιακουμάτο ή την Βούλτεψη?
Η να πάμε πίσω στην χούντα και να θυμηθούμε Καραμανλικούς σαν τον Λάκη Ιωαννίδη?


Διαβάστε και το άρθρο του Ιού: Το φάντασμα του Λάκη στο Πάντειο 

  •  Δεν είναι άλλος από τον Λάκη Ιωαννίδη, τον πασίγνωστο αρχιεκοφίτη της πόλης, ο οποίος, αφού υπηρέτησε πιστά τη χούντα, ξαναθυμήθηκε τις σχέσεις του με την ΕΡΕ και επαναπροσέγγισε το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Από την Εφημερίδα των Συντακτών


Ποιος είπε ότι εκεί στη Νέα Δημοκρατία δεν τα πάνε καλά οι πρώην με τους νυν; Οπως αποδείχτηκε την περασμένη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη, όλοι οι αρχηγοί έχουν τον ίδιο «σύμβουλο». Δεν είναι άλλος από τον Λάκη Ιωαννίδη, τον πασίγνωστο αρχιεκοφίτη της πόλης, ο οποίος, αφού υπηρέτησε πιστά τη χούντα, ξαναθυμήθηκε τις σχέσεις του με την ΕΡΕ και επαναπροσέγγισε το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Στις φωτογραφίες, ο Λάκης «ενημερώνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάθεται δίπλα στους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, με την ιδιότητα πλέον του προέδρου του Επιμελητηρίου Ελληνορωσικών Σχέσεων.

Κανένας δεν πάει χαμένος στη φιλελεύθερη παράταξη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου