Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ανώτατο στέλεχος του υπ. Παιδείας με πλαστό τίτλο «ντήλερ» των σχολαρχών



  • Σήμερα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών επανέρχεται για να αποκαλύψει ότι το εν λόγω στέλεχος ήταν κάτοχος πλαστού μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Πιο συγκεκριμένα -και σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας- το συγκεκριμένο υψηλόβαθμο στέλεχος που, όπως προαναφέρθηκε, τα τελευταία χρόνια είχε χειριστεί κρίσιμα θέματα του υπουργείου Παιδείας, είχε «βαφτίσει»  εικοσαήμερο σεμινάριο σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε Master! Την επιβεβαίωση της απάτης έκανε ο ίδιος ο βρετανικός πανεπιστημιακός φορέας. Ο πλαστός τίτλος χρησιμοποιήθηκε για την υπηρεσιακή ανέλιξη του εν λόγω στελέχους ως αποδεικτικό γλωσσομάθειας. Το πιο εξοργιστικό όμως της υπόθεσης είναι ότι το ΣΑΕΠ, το Συμβούλιο δηλαδή Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων που ανήκει στο υπουργείο Παιδείας, αναγνώρισε τον εν λόγω τίτλο!


Στον εισαγγελέα το ρατσιστικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Χίου


Δυστυχώς για την ελληνική δικαιοσύνη τόσο τα άμφια όσο και οι γραβάτες εξασφαλίζουν ασυλία 

Διαβάστε και το Μητροπολίτης Χίου: "Η κυβέρνηση μας υποσχέθηκε ότι θα ανοίγουμε τις βρύσες μας και θα βγάζουν χρυσές λίρες"


  • Τα σχετικά δημοσιεύματα έχουν πάντως σταλεί από τον γενικό γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστή Παπαϊωάννου στην εισαγγελέα κατά του ρατσισμού στην Αθήνα και στην Εισαγγελία Χίου, για να διερευνήσουν αν διέπραξε αξιόποινες πράξεις ο μητροπολίτης, στέλνοντας το μήνυμα πως τα άμφια δεν διασφαλίζουν την ασυλία.


Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Μητροπολίτης Χίου: "Η κυβέρνηση μας υποσχέθηκε ότι θα ανοίγουμε τις βρύσες μας και θα βγάζουν χρυσές λίρες"



Τον ρόλο της αντιπολίτευσης σε αυτή την χώρα έχουν αναλάβει οι ταλιμπάν Μητροπολίτες
Να πάρουν θέση οι ΑΝΕΛ και να αρχίσει αμέσως η συζήτηση για τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας γιατί το πράγμα με όλους αυτούς έχει ξεφύγει
Οι συνθήκες όχι μόνο είναι ώριμες αλλά έχουν παραωριμάσει και άρχισαν να σκουλικιάζουν