Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ένας ανύπαρκτος πρόεδρος και ένα ανύπαρκτο σωματείο εργαζόμενων στο Μετρό Θεσσαλονίκης


Ξαναπείτε μου "ο κόσμος ξέρει"  ...ο κόσμος ξέρει ότι του σερβίρουν.
Αν είσαι μαϊμού πρόεδρος συνεντευξιάζεσαι στα κανάλια ενώ αν είσαι γνήσιος εκπρόσωπος των εργαζόμενων δεν πρόκειται να σε δείξουν γιατί "ο κόσμος θα μάθει"

Τα ΜΜΕ της πόλης παίζουν και εμφανίζουν σαν πρόεδρο εργαζομένων Μετρό ένα συνδικαλιστικό φάντασμα τον Χάρη Κυπριανίδη που το μόνο που ξέρει να λέει είναι ψέματα ανάλογα με το όπως συμφέρει τα γαλαζοπράσινα αφεντικά του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης



Ο Σ.Ε.Λ.Ε.Μ.Θ έχει 500 μέλη και αυτός 25(Δέντρα-συνταξιούχοι-πινακίδες κτλ).
Το εργατικό κέντρο αναγνωρίζει αυτόν με 25 μέλη και όχι το Ο Σ.Ε.Λ.Ε.Μ.Θ με 500 μέλη.
Όταν επί Σαμαρά τους έκοψαν 40% και μετά από λίγο τους απέλυσαν το γαλαζοπράσινο φαντασματάκι δεν έκανε ούτε στάση εργασίας για να μην χαλάσει το success story του Σαμαρα. Τώρα που ήρθε ο Σπιρτζης και έβαλε γκάζια στους αρχαιολόγους για τις καθυστερήσεις και θέλει να ξηλώσει τον ΟΑΣΘ το πράσινο συνδικαλιστικό φάντασμα βγήκε από τον τάφο του και γυρίζει στα ΜΜΕ λέγοντας ψέματα για το Μετρό.
Χτες ένα από τα σαιτ τους ανακάλυψε 30 απολυμένους!
Δεν υπάρχουν απολυμένοι στο Μετρό....αν δούλευε θα το ήξερε.
Είναι εργαζόμενοι που κάθονται  και περιμένουν 3 εβδομάδες για να καθαρογραφεί μια απόφαση του ΚΑΣ για να ξεκινήσουν την δουλειά.Αυτό είπε ο Σπιρτζης όταν είπε για καθυστερήσεις στο Μετρο που στοιχίζουν εκατομμύρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ



Θεσσαλονικη,16 Μαΐου 2017


Μετά  από  απαίτηση  των  εργαζομένων  στο  Μετρό  Θεσσαλονίκης  σας ενημερώνουμε ότι:
Για άλλη μια φορά ο πρώην συνάδελφος Χάρης Κυπριανιδης, ο οποίος εκπροσωπεί πρώην εργαζόμενους στο μέτρο Θεσσαλονίκης και ο ίδιος έχει να εργαστεί στο έργο 1,5 χρόνο λόγω προσωπικής δικαστικής διαμάχης του με την εταιρία ,για άλλη μια φορά παρουσιάστηκε χθες, Δευτέρα 15 Μαΐου 2017,σε  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Είναι λοιπών, σαφές ότι τα λεγόμενα του εκφράζουν μόνο τον ίδιο και όχι τα σωματεία και τους εργαζόμενους στο Μετρό Θεσσαλονίκης.
Συνεπώς,    προκειμένου   να   αποφευχθούν     φαινόμενα παραπληροφόρησης,  στο εξής   σας   ενημερώνουμε ότι:

 -Στον αρχαιολογικό τομέα του Μετρό Θεσσαλονίκης τους εργαζόμενους εκπροσωπεί το Σ.Ε.Λ.Ε.Μ.Θ. - Σωματείο Εργαζομένων και Λοιπών Ειδικοτήτων στο Μετρό Θεσσαλονίκης με πρόεδρο τον Κώστα Αργυρακη
-Στον κατασκευαστικό τομέα του Μετρό Θεσσαλονίκης τους εργαζόμενους εκπροσωπεί το - Σωματείο Κατασκευαστικού Τομέα του Μετρό Θεσσαλονίκης με πρόεδρο τον Σταύρο Στετσικα.

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε, αναφορικά με τους εργαζόμενους και την εξέλιξη του Μετρό Θεσσαλονίκης, απευθυνθείτε στους:
 Για τον αρχαιολογικό τομέα : Κωνσταντίνο Αργυρακη τηλ: 6943711148
Για τον κατασκευαστικό τομέα : Σταύρο Στετσικα τηλ. 6984770155
                 Σας ευχαριστούμε θερμά και εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου