Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Και οι Ισραηλινοί συνεχίζουν να σκοτώνουν (παιδάκια) αδιακρίτως...





Νέο θύμα της Ισραηλινής ''θηριωδίας'' στη Δυτική Όχθη είναι ένα παιδί από την Παλαιστίνη το οποίο δολοφονήθηκε από Ισραηλινούς στρατιώτες. Το περιστατικό περιγράφηκε ως εξής από τους Ισραηλινούς αξιωματούχους: αρχικά αναφέρθηκαν στο δολοφονημένο παιδί ως ''Παλαιστίνιο άντρα'' και εν συνεχεία ισχυρίστηκαν ότι ''επιτέθηκε'' προς τους στρατιώτες στρέφοντας "όπλο" εναντίον τους με τους τελευταίους να ''αντιδρούν'' όντας σε αυτοάμυνα..

Τελικά, όπως αποδείχτηκε, ο ''άντρας'' που δολοφονήθηκε ήταν απλώς ένα έφηβο αγόρι και το επίμαχο "όπλο" ένα παιδικό παιχνίδι... Και το πλέον εξοργιστικό: οι Ισραηλινοί στρατιώτες εμπόδισαν το ασθενοφόρο να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ο έφηβος από την Παλαιστίνη να ξεψυχήσει δίχως καν να δεχθεί την απαραίτητη ιατρική βοήθεια..
Οι διαδηλώσεις των Παλαιστίνιων ήταν μαζικές και αντιμετωπίστηκαν με τα συνήθη μέσα καταστολής: με χημικά δακρυγόνα και με βίαιες προσπάθειες απομάκρυνσης των διαδηλωτών από τους δρόμους.
Τι δήλωσε η γυναίκα που σκότωσε τον Παλαιστίνιο έφηβο; επέμεινε ότι η συγκεκριμένη πράξη ήταν απαραίτητη (''η αποστολή της''), και ότι είναι μία καλά εκπαιδευμένη στρατιώτης.. Ο διοικητής της εξύμνησε τον επαγγελματισμό της για τον φόνο ενός αθώου παιδιού... Μήπως ο διοικητής της ''συμφωνεί'' και με την παρεμπόδιση του ασθενοφόρου;; Δεν μιλούμε, λοιπόν, για λάθος αλλά για μία προκλητική και στυγερή δολοφονία ενός αθώου παιδιού...
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου