Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Καμμένος: Θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και θα προχωρήσουμε προς την πρόοδο


Τέλος, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέφερε ότι δίνει δύναμη στον ελληνικό λαό για εθνική ενότητα και ομοψυχία.


Από το altsantiri


Την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων ετών και θα προχωρήσουμε προς την πρόοδο, εξέφρασε από την Τήνο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο νησί και στις εκδηλώσεις για τον τορπιλισμό του Έλλη. «Η υπερμάχος Στρατηγός αποτελεί την ελπίδα για όλους μας. Αποτελεί την ελπίδα του έθνους που όταν τα έβαλε με ισχυρότερους που θέλησαν να την καθυποτάξουν να κλέψουν την εθνική κυριαρχία της, νίκησε χάρη στην πίστη του και τη γενναιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Επίσης, ο υπουργός Εθνικής “Άμυνας εξήρε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων «που φυλάττουν Θερμοπύλες».

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κατέπλευσαν στην Τήνο το αρματαγωγό Ρόδος και η πυραυλάκατος Σταράκης, ενώ πάνω από το χώρο της τελετής πέταξαν σε τριάδες Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης Τήνου, Σύρου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β, στο μήνυμα του με την ευκαιρία του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ανέφερε ότι «όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και το έθνος να συνεχίσει το ταξίδι του μέσα στην ιστορία του.

Παράλληλα, τόνισε ότι «η Παναγία μάς αγκαλιάζει όλους χωρίς να διακρίνει κανένα, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί το δύσκολο δρόμο της καθημερινότητας».

Ο κ. Δωρόθεος κάλεσε την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία να πράξουν αγαθά για την πατρίδα μας για τον λαό μας.

Αναδεικνύοντας την πίστη των Ελλήνων προς την Παναγία, ο κ. Δωρόθεος ανέγνωσε δύο γράμματα νέων της περιόδου 1940-41.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέφερε ότι δίνει δύναμη στον ελληνικό λαό για εθνική ενότητα και ομοψυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου