Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Όχι χρυσή μου,δεν θα πάω εγώ τα παιδιά μου στο δημόσιο σχολείο.....(βίντεο)


Τι τραβάνε και αυτοί οι αριστοκράτες που θα πληρώσουν φόρο για να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικό σχολείο!!!!

Δείτε με τι θέρμη απαξιώνει το δημόσιο σχολείο η Μάριον Μιχελιδάκη και μάλιστα ως δημοσιογράφος της κρατική τηλεόραση που υποτίθεται είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.



Γιατί δεν πας και εσύ σε κανένα ιδιωτικό κανάλι να μας αδειάσεις την γωνιά;...που σε πληρώνουμε και από πάνω με το δικό μας υστέρημα(που δεν είναι τόσο μεγάλο όσο της φάρας σου).

Όμως δεν φταίει η κάθε Μάριον,αλλά η κυβέρνηση που τους κράτησε για να μην χάσουν την δουλειά τους τα καημενούλια.
Θέλετε να κάνετε ένα καλό?Μαζέψτε όλους αυτούς τους χαραμοφάηδες σε έναν οργανισμό και μετά καταργήστε τον όπως έκαναν και αυτοί στην ΕΡΤ....και αφήστε τους ναούμ' να σκούζουν.


 

4 σχόλια:

  1. Το λάθος του Συριζα ήταν που επέτρεψε σε σούργελα-μαντάμ Σουσού να δουλεύουν στην ΕΡΤ.
    Γιατί η κυράτσω αυτή αν έψαχνε για δουλειά,δεν θα είχε τον χρόνο να βρωμίζει το δημόσιο σχολείο.
    Και φυσικά δεν θα είχε την οικονομική άνεση να στέλνει τους κανακάρηδες της στα κολλέγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή Νεριτζού ήταν και μάλιστα καλοπληρωμένη, με το που άνοιξε ξανα η ερτ αυτή δυσαρεστήθηκε πολύ γιατί έχασε τον υψηλό μισθό.

      Διαγραφή
  2. ενω μου αρεσουν για πολλους λογους τα κρατικα καναλια...και αυτα βλεπω ...οταν βλεπω τηλεοραση.οταν η κυρια μαριον μιχελιδακη...κατευθυνει την συζητηση παντα κλεινω την τηλεοραση....η υπεροψια βγαινει σε ολο της το ΄΄ειναι ΄΄...και ειναι εμφανης.εγω αν ημουν προσκεκλημμενη...θα την εβαζα στην θεση της.για εναν λογο επιπλεον υπηρξα και εγω κατα καποιον τροπο στο Δημοσιο....και εισεπραξα πολλες φορες το εξης...αν ολοι οι υπαλληλοι εφεροντο οπως εσεις...η ταδε....υπηρεσια θα πηγαινε πολυ καλυτερα.βεβαια να αναγνωρισουμε οτι σε μερικα προτυπα ιδιωτικα...η εκμαθηση τροπος φερεσθαι...και παροχες..ειναι πραγματι καλυτερα.ομως απο την θεση της στην κρατικη τηλεοραση..η συμπεριφορα της ειναι απαραδεκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά τα λέει. Η παιδεία μαζί με την υγεία πρέπει να είναι οι ύψιστες προτεραιότητες. Εάν περιμένουμε πότε ο Φίλης που μόλις και μετά βίας τελείωσε το σχολείο θα φτιάξει τα δημόσια σχολεία αφού πρώτα μπορέσει να λειτουργήσουν κανονικά από την αρχή του χρόνου τότε το χάσαμε το τρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή