Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Αγρότες χρυσαυγίτες αποδοκιμάζουν τον Λαφαζάνη (βίντεο)




Φυσικά δεν έλειψε το γνωστό σύνθημα για την βουλή αλλά το να αποκαλεί τον Λαφαζάνη κλέφτη δείχνει και που ανήκει ιδεολογικά.Μπορείς να αποκαλέσεις τον Λαφαζάνη ότι θέλεις αλλά κλέφτη όχι.



Οι αγρότες που ήταν εκεί σήμερα,στο πολυτεχνείο χθες ήταν από την απέναντι μεριά.
Όσο για τους εκπροσώπους τους εμείς εδώ στην επαρχεία γνωριζόμαστε καλά και ξέρουμε ποιοι διπλοζύγιζαν και καλλιεργούσαν γαϊδούρια.Ο ένας τους μάλιστα εμφανίστηκε στην ΕΡΤ ως εκπρόσωπος των αγροτών του χωριού μου.

Τα συλλαλητήρια από δω και πέρα θα περιέχουν πολλούς από τον χώρο της ΧΑ-ΝΔ κάτω από την κάλυψη των λαϊκών κινητοποιήσεων που οργανώνουν ομοϊδεάτες τους(ξέρουμε ποιοι οργάνωσαν το αγροτικό συλλαλητήριο αλλά και το Ποντιακό)

στο 0:32 ακούμε κάποιον να λέει ότι "αυτοί είναι χρυσαυγίτες" και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο


3 σχόλια:

  1. Οχι κλέφτης δεν είναι.Δεν πρόλαβε να γίνει δηλαδή.
    Αποστάτης είναι ο τύπος και άνθρωπος του Μπόμπολα.Που νόμισε ο κακομοίρης πως θα αποστατώντας απο τον Σύριζα,θα έπιανε τον Πάπα απο τα μέζεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν χτες, στην πορεία του Πολυτεχνείου, οι λαφαζανιστές, δίπλα-δίπλα με ανεξέλεγκτα στοιχεία, αποδοκίμαζαν μπροστά στην αμερικάνικη πρεσβεία το μπλοκ του Σύριζα, όταν ακούγονταν χυδαιολογίες απίστευτες, ήταν καλά, ε; Νόμιζαν οι επαναστάτες του γλυκού νερού ότι σήμερα θα εξαργυρώσουν τη χτεσινή τους πράξη και οι αγρότες θα τους υποδεχτούν ως αντικυβερνητικούς ήρωες και σωτήρες.
      Φ. ΝΤΟΤΟΣ

      Διαγραφή
  2. Ακόμα χειρότερα.Η Κωνσταντοπούλου απο τους φανατικότερους λαφαζανιστές γράφει σήμερα για το ελικόπτερο που πετούσε στην χθεσινή διαδήλωση,υπονοώντας πως με αυτό θα φυγαδευτεί η κυβέρνηση.
    Βέβαια ποτέ δεν είχε υπονοήσει κάτι παρόμοιο για Σαμαροβενιζέλους και ΓΑΠ.
    Το πήρε η μονταζιέρα Μουρούτη και το έκανε σημαία.
    Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται και όπως όλα δείχνουν θα έχουν και καλή συνεργασία.
    η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή