Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Αγγελάκας: Λυπάμαι που υπήρξα θύμα του ΔΟΛιου ψαλιδιού

                      Λυπάμαι που υπήρξα θύμα του ΔΟΛιου ψαλιδιού 

Μπορούμε να ρίχνουμε όλο το φταίξιμο στους κάθε ΔΟΛ όταν ξέρουμε εκ των προτέρων το ΔΟΛιο ενδιαφέρον τους;
Θυμάμαι την περίοδο που ο Σταθάκης φιλοξενούνταν συχνά στον ΔΟΛ και κάθε φορά ερμήνευαν κατά το δοκούν τα λεγόμενα του η έκαναν σημαία ένα αμφιλεγόμενο σημείο τους

Το πράγμα είναι πολύ απλό...δεν δίνεις συνέντευξη σε αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει τι θα πεις αλλά θα ψάξουν να βρουν κάτι σε αυτά που θα πεις για να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούν πχ έναν αντιεξουσιαστή που βάλει κατά όλων αλλά αυτοί προβάλουν μόνο το σημείο κατά του ΣΥΡΙΖΑ....είναι η αντισύριζα (δημοσιογραφία),ηλίθιεΗ λύση είναι απλή:

  1. Δεν τους δίνουμε αξία
  2. Δεν τους διαβάζουμε
  3. Δεν τους βλέπουμε
  4. Δεν ασχολούμαστε μαζί τους...συγχωρέστε με που ασχολήθηκα
  5. Τους αφήνουμε μόνους στην κατρακύλα τους
Χθές στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας “Τα Νέα” αναφερόταν και η συνέντευξη μου, που υπήρχε στις μέσα σελίδες, με τίτλο ...
Δημοσιεύτηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

Χθές στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας “Τα Νέα” αναφερόταν και η συνέντευξη μου, που υπήρχε στις μέσα σελίδες, με τίτλο “Τελικά η πρώτη φορά αριστερά δεν είχε και τόσο πλάκα”.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν χρησιμοποιήσαν για τίτλο κάτι από την φράση που έρχεται λίγο μετά : “Αλλά και αν εμφανιζόταν ένας σοβαρός πολιτικός για να κάνει κάτι πέρα από αυτό τον μαφιόζικο κύκλο όπου κινείται αυτή η κοινωνία δεν θα ζούσε. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι πρώτα στο μυαλό μας».Κόβει και ράβει ο ΔΟΛ κατα πως χαίρεται και κατά πως βολεύεται.Λυπάμαι που υπήρξα θύμα του ψαλιδιού του.

Arthur Rimbaud

Κυλίστηκα στη λάσπη
στέγνωσα στον αέρα του εγκλήματος
ξεγέλασα τη τρέλα
και η άνοιξη μου πρόσφερε
το φρικαλέο γέλιο του ηλίθιου