Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Εκδιώχθηκε από συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής (βίντεο)




Αυτό όμως συνέβη στην κατά άλλους φασιστική Ευρώπη.Εδώ στην Ελλάδα οι ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής που πολλές φορές είναι χειρότερες από αυτή του Συναδινού μας προβάλλει καθημερινά η ΕΡΤ από το βρωμόστομο του Κασιδιάρη.
Η δικαιολογία είναι ότι ο νόμος επιβάλει την προβολή των ανακοινώσεων...όμως υπάρχουν και άλλοι νόμοι παιδάκια που αυτές οι ανακοινώσεις τους καταπατούν

Όσο υπάρχει ανοχή της δημοκρατίας στον φασισμό τόσο αυτός θα αποθρασύνεται και αυτό το παρατηρούμε στις ανακοινώσεις της ΧΑ καθώς τους επιτρέπουν να λένε ότι θέλουν.

Όταν ένας Σούλτς λέει "αυτό με μένα δεν θα περάσει" σε εμάς γιατί να περνάει?
Καμία ανοχή στον φασισμό.ΤΕΛΟΣ!




Από το left.gr


Πρόκειται για τον Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό, με απόφαση του προέδρου του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς.

Ο λόγος είναι η παρέμβαση του ευρωβουλευτή για το προσφυγικό, όπου ανέφερε ότι «όπως έχουν γράψει Οθωμανοί επιστήμονες οι Τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν».

Εξηγώντας την απόφασή του ο κ. Σούλτς είπε ότι σύμφωνα με το άρθρο 165 της ΕΕ, «πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα οποία είναι προσηλωμένη και υποκλίνεται η ΕΕ. Εδώ καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπερκεραστούν κόκκινες γραμμές, ώστε να γίνει αποδεκτός ο ρατσισμός. Αλλά αυτό με μένα δεν θα περάσει» πρόσθεσε.

«Γι αυτό με βάση το άρθρο 165 του κανονισμού σε συνδιασμό με το άρθρο 11, αποκλείεται αμελητί από τη συνεδρίαση και την αίθουσα ο κ. Συναδινός» εξήγησε ο πρόεδρος

Στις διαμαρτυρίες που εκφράσθηκαν από συναδέλφους του Ε. Συναδινού ο κ. Σουλτς τόνισε ότι «όταν λαμβάνονται αμελητί μέτρα δεν γίνεται συζήτηση»,και κάλεσε τον ευρωβουλευτή να αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου