Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

«Η Ομάδα Ν θα ξεμπροστιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ»

Η φώτο είναι από την επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ της Φώφης στο facebook...αν και θα στοιχημάτιζε κάποιος ότι προέρχεται από τρολ


ΣΟΚ,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΆΣΟΥΝ,
ΒΟΜΒΑ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ,ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ και πολλά θαυμαστικά

Η αντιπολίτευση,σχεδόν συνολικά,έχει περάσει εδώ και καιρό στην γραφικότητα
Χωρίς ίχνος λογικής πετάνε τεράστιες μπούρδες υποβιβάζοντας την νοημοσύνη του ακροατηρίου τους σε επίπεδα αμοιβάδας


  • Ανάμεσα στις πληροφορίες που ελέγχονται με γοργούς ρυθμούς συμπεριλαμβάνονται οι καταγγελίες ότι το πλειοψηφικό πακέτο της Siemens ελέγχεται από την Κουμουνδούρου και ότι η Μέρκελ έχει εκλεγεί σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με το ψευδώνυμο Μάτα Χάρι, για να μην δοθεί τροφή στα media, και θα εμφανιστεί με μαύρο μακρύ μαλλί ράστα.




Μπούσιος Ανδρέας στην ΑΥΓΗ

Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα στο Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. από τους πολίτες που θέλουν να συνδράμουν στις έρευνες της «Ομάδας Ν» και που όλοι πιστεύουν πλέον ότι συνδέονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τα κόμματα αυτά.

Οι φήμες οργιάζουν για τα στελέχη της θρυλικής ομάδας, που έμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα επτασφράσγιστο μυστικό, αν και όλοι φωτογραφίζουν γνωστούς δημοσιολόγους, ειδικούς προφητειολόγους και ψυχικούς ερευνητές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι εκατοντάδες καταγγελίες δίνουν άφθονα στοιχεία για ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και προσωπική εμπλοκή Τσίπρα σε μια σειρά σκοτεινές υποθέσεις της παγκόσμιας ιστορίας.

«Η Ομάδα Ν θα ξεμπροστιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και θα ξαναγράψει την ιστορία μέσα από τις φοβερές καταγγελίες που έχουμε» μας τονίζει υψηλόβαθμο στέλεχος αντιπολιτευόμενου κόμματος που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ανάμεσα στις πληροφορίες που ελέγχονται με γοργούς ρυθμούς συμπεριλαμβάνονται οι καταγγελίες ότι το πλειοψηφικό πακέτο της Siemens ελέγχεται από την Κουμουνδούρου και ότι η Μέρκελ έχει εκλεγεί σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με το ψευδώνυμο Μάτα Χάρι, για να μην δοθεί τροφή στα media, και θα εμφανιστεί με μαύρο μακρύ μαλλί ράστα.

Στη μακρά λίστα των πληροφοριών που πλημμυρίζουν τα δεδομένα προς έρευνα από τη μυστική «Ομάδα Ν» είναι και ότι ο Τσίπρας έχει έρθει άλλες πέντε φορές στη Γη. Ως Εφιάλτης στις Θερμοπύλες, ως Βρούτος, ως Μακιαβέλι, ως Πήλιος Γούσης στο Σούλι και τέλος φέρεται να άνοιξε την Κερκόπορτα στην Άλωση της Πόλης.

Ταυτόχρονα ερευνάται κατά πόσο η Ό. Γεροβασίλη κρατά ρίζες από τον Νταρθ Βέιντερ, αν ο Νίκος Φίλης είναι εξ αγχιστείας τριτοξάδερφος του Χάνιμπαλ Λέκτερ και αν το μεγάλο μυστικό της Ρ. Σβίγκου συνδέεται με τις φήμες ότι είναι εγγονή του Αρτέμη Μάτσα από την εποχή που κατέδιδε Έλληνες στη Φίνος Φιλμς.

Η πιο εντυπωσιακή πληροφορία όμως, που ελέγχεται μανιωδώς, ίσως κρύβει το μεγάλο μυστικό που εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά δέσμιους τους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τα μέντιουμ της «ομάδας Ν», τρεις Συριζαίοι υπό το άγρυπνο βλέμμα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και τις εντολές του Π. Ρήγα ελέγχουν το πνεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου σε μυστική τοποθεσία στην Κρήτη. Για τον λόγο αυτόν έχει συγκροτηθεί η ειδική ομάδα τεκμηρίωσης που προσπαθεί να αντλήσει έξτρα πληροφορίες από τις μεγάλες προφητείες.

Σε σχετική ερώτηση για το από πού προκύπτει το νι στην «Ομάδα Ν» η απάντηση ήταν αποστομωτική: «Μα, από το Νοστράδαμος φυσικά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου