Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιος ζητά να ενταχθούν στον ΟΑΕΕ οι μικροεπιχειρηματίες των χωριών που ανήκουν στον ΟΓΑ?



Δηλαδή η ΝΔ μέσω Άδωνι και Βρούτση ήταν αυτοί που ήθελαν την υπαγωγή επιχειρηματιών κωμοπόλεων(κάτω των 2.000) από τον ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ και κάρφωναν την κυβέρνηση στην τρόικα που έφερε ρύθμιση ώστε αυτοί οι άνθρωποι να εξαιρεθούν(δείτε το δεύτερο βίντεο).

Τώρα ξέρουμε τι θα έκανε η ΝΔ.Αυτοί στα χωριά το ξέρουν ή περιμένουν να το μάθουν από τα αμερόληπτα κανάλια και ΜΜΕ?

Χρειαζόμαστε επειγόντως ΜΜΕ που να πληροφορούν αμερόληπτα τους πολίτες γιατί στο κάτω κάτω δεν φταίνε οι πολίτες αν τα ΜΜΕ τους λένε άλλα απ ότι ισχύει και ψηφίζουν ανάλογα με αποτέλεσμα μετά να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο...βέβαια κάποια στιγμή και οι πολίτες θα πρέπει να αναρωτηθούν γιατί επιμένουν να πληροφορούνται από τα ΜΜΕ που συνεχώς τους εξαπατούν.


Του Αυγερινού Χατζηχρυσού στο the faq


Αντεπίθεση “εφ όλης της ύλης” και απαντήσεις σε όλη τη σπέκουλα που διακινείται σε αρμονική συνεργασία, από τη ΝΔ και τα ΜΜΕ, κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού ενόψει ΔΕΘ και αξιολόγησης,πραγματοποίησε ο Γ Κατρούγκαλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος σήκωσε το γάντι και απάντησε στην ερώτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα κανάλια που έκαναν παραβάσεις στις εργασιακές σχέσεις και δεσμεύτηκε ότι θα παρουσιάσει τα στοιχεία για το MEGA και το ΣΚΑΙ. “Οι παραβατικοί σταθμοί ΣΚΑΙ και MEGA”

Βόμβα Κατρούγκαλου – “Γεωργιάδης και Βρούτσης φερέφωνα της Τροικας και πως η Ολιγαρχία υποσκάπτει την Ελλάδα σαν σαπρόφυτο”


Για σπέκουλα και μαύρη προπαγάνδα, έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας Γ.Κατρούγκαλος, αναφερόμενος στα περί νέων περικοπών στις συντάξεις. Τόνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα μείωση στις συντάξεις είτε κύριες, είτε επικουρικές, εφόσον έχουν ήδη γίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου