Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Υπάλληλος σε ΜΚΟ για πρόσφυγες η Χρυσαυγίτισσα που έβαλε το λουκέτο για να εμποδίσει προσφυγόπουλα να πάνε στο σχολείο



Δεν ξέρω αν είναι χρυσαυγίτισα αλλά σαν την (κυρία) είναι γεμάτος ο τόπος και ας μην ψηφίζουν τους ναζί...πολύ φοβάμαι ότι αποτελούν και την πλειοψηφία.
Αυτά που έλεγε θα τα ακούσεις και από ψηφοφόρους του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΛΑΕ και της πλεύσης Ζωής και σχεδόν απ' όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Αν ανατρέξετε στο προφιλ της θα δείτε ότι ελάχιστα διαφέρει από τα προφιλ του μέσου Έλληνα πολίτη,από Ρίτσο μέχρι τρελό κουνέλι και από καρδούλες,μωράκια,λουλούδια και αγάπες για τα ζώα μέχρι μίσος για ότι διαφορετικό







Από anemosantistasis


Υπάλληλος σε ΜΚΟ για πρόσφυγες η Χρυσαυγίτισσα που έβαλε το λουκέτο για να εμποδίσει προσφυγόπουλα να πάνε στο σχολείο






Η Χρυσαυγίτισσα από την Μυτιλήνη που πρωτοστάτησε στο λουκέτο στο Δημοτικό Σχολείου που αύριο θα πήγαιναν προσφυγόπουλα για να μορφωθούν, απέδειξε τι ΣΚΑΤΑ είναι οι ακροδεξιοί και στην χώρα μας!

Από την μία δεν επέτρεπε στο παιδί της να είναι κοντά με πρόσφυγες για να μην μολυνθεί (από φασισμό μάλλον) αλλά όπως βλέπετε στην φωτογραφία δηλώνει ότι εργάζεται ή εργάστηκε στην ΜΚΟ "Save The Children" Που δραστηροποιείται στην Λέσβο υπέρ των προσφύγων! Δηλαδή για τα φράγκα δούλευε για τους πρόσφυγες αλλά κατά τα άλλα δεν τους επιτρέπει να μορφωθούν στα σχολεία της περιοχής!


ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!


Η Πλάκα είναι ότι η συγκεκριμένη Χρυσαυγίτισσα είναι και ηλίθια......όπως όλοι οι σκατοκέφαλοι χρυσαυγίτες και ακροδεξιοί της χώρας! Αφού πριν λίγη ώρα παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Συλλόγου καταγγέλλοντας τον εαυτό της που έβαλε το λουκέτο προχθές στο σχολείο!




Και κάτω από την δημοσίευση της, που αποτελεί κοροϊδία τα επικριτικά σχόλια για την ακροδεξιά κυρία ήταν χαρακτηριστικά!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου