Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Προσβολή της μνήμης του @galaxyarchis από τον Στ. Θεοδωράκη του #potami_xeftiles(βίντεο)



Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από τον φασισμό αυτό λέγετε  Σταύρος Θεοδωράκης













Από το LEFT


Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά τη συζήτηση στη Βουλή σπιλώνοντας τη μνήμη του @galaxyarchis που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Δευτέρα

Ο Στ. Θεοδωράκης, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας και μιμούμενος πρόσφατο άρθρο στο protagon.gr, δε σεβάστηκε τη μνήμη του νεκρού. Τα σχόλια περιττεύουν...



 
Ο @galaxyarchis, υπενθυμίζουμε, ο «Μάλλον Ακίνδυνος», όπως ήταν το ελληνικό του όνομα στα social media, σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Δευτέρα. Κάπου στην Κατεχάκη, κατέβαινε από τον περιφερειακό και βγήκε από τον δρόμο.

Το Twitter βάφτηκε «μαύρο» από τη Δευτέρα το βράδυ. Ο ίδιος ο @galaxyarchis αυτοσαρκαζόταν στο επίσημο προφίλ του: «Self Hating European-always an illegal alien. Αναρχοπασόκος κνίτης χειροκροτητής Τσίπρα». Και ως κορυφαίο tweet του, καρφιτσωμένο στην κορυφή της σελίδας του, είχε βάλει το εξής: «Απίστευτες εμμονές, αμετανόητη στραβωμάρα, ανείπωτη ηλιθιότητα. Το τρίο της κρίσης». Πανέξυπνος, διεισδυτικός, μεθοδικός, εξαιρετικός στη δημοσιογραφική έρευνα. Και πολύ μαχητικός.

Ανακοίνωση έβγαλε και η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, καθώς ο Γαλαξιάρχης ήταν τους τελευταίους μήνες συνεργάτης της:

«Για τον συνεργάτη μας, τον συνάδελφό μας, τον φίλο μας, Πέτρο Παπαθανασίου: Τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, χάσαμε από κοντά μας τον Πέτρο. Εναν ακέραιο άνθρωπο, έναν αξιόλογο συνεργάτη και συνάδελφο. Χάθηκε ένας όμορφος άνθρωπος που με την παρουσία του έτρεφε τις σκέψεις μας και πλούτιζε τις ημέρες μας. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όσους τον γνώρισαν μέσα από τα γραπτά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου