Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός για τις παράνομες ελληνοποιήσεις




Δεν υπάρχει εγκληματική σπείρα που να μην έχει αστυνομικούς και δικηγόρους στις τάξεις της και μετά μιλάνε για μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας στους αλλοδαπούς.....θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει μια έρευνα και για τα ποσοστά εγκληματικότητας στην ΕΛΑΣ

...όσο για τους δικηγόρους δεν περιμένω τίποτα καλύτερο αφού σπουδάζουν το πως να λένε μισές αλήθειες....δεν είναι τυχαίο που η φάρα τους ψηφίζει ΝΔ και ΧΑ με τεράστια ποσοστά




Από sofokleousin.gr 

Σε διαθεσιμότητα έθεσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έναν αστυνομικό του Τμήματος Κυψέλης, ο οποίος παρείχε "διευκολύνσεις"  με το αζημίωτο  στο κύκλωμα ελληνοποίησης - νομιμοποίησης αλλοδαπών, το οποίο εξαρθρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Το κύκλωμα - στο οποίο εμπλέκονται δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και αστυνομικοί - αναλάμβανε  την ελληνοποίηση αλλαδαπών με εικονικούς "λευκούς" γάμους  και την έκδοση  αδειών παραμονής και εργασίας σε άτομα που δεν είχαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Ο 51χρονος που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, προέβαινε έναντι μικρής χρηματικής αμοιβής, σε θεωρήσεις του γνησίου της υπογραφής εμπλεκομένων στην υπόθεση, χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία του εκάστοτε υπογράφοντα.

Από tvxs.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας, που εξασφάλιζε τις προϋποθέσεις για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών γυναικών.

Οι γυναίκες προέρχονται από ανατολικο-ευρωπαϊκές χώρες, με άδειες διαμονής και εργασίας πολιτών κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι άδειες αυτές εκδίδονταν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, έπειτα από δηλώσεις τέλεσης εικονικών πολιτικών γάμων ή σύναψης συμφώνου συμβίωσης με Έλληνες.

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αξιωματικός της ΕΛΑΣ, μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν συλληφθεί 24 άτομα, μεταξύ των οποίων 3 δημόσιοι υπάλληλοι, 2 συμβολαιογράφοι, 1 δικηγόρος και 1 αστυνομικός, ενώ φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ένας ακόμη δικηγόρος. Σημειώνεται, ότι έχουν διαπιστωθεί έως τώρα περισσότερες από 200 περιπτώσεις ψευδούς αναγνώρισης, πατρότητας, παράνομης υιοθεσίας, καθώς και μαστροπείας. «Η υπόθεση αυτή είναι πολυδαίδαλη και χρειάζεται ακόμη χρόνος μέχρι να την διαλευκάνουμε πλήρως», επισήμανε ακόμη στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο ίδιος αξιωματικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου