Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Οι άριστοι δημοσιολόγοι σαν τον Θανάση Χειμωνά και τα τσουτσέκια



  • Ήρθαν που λες τα σόσιαλ τα μίντια και απέκτησε φωνή το κάθε τσουτσέκι. Και το κάθε τσουτσέκι λοιπόν είχε και άποψη. Τραγικό.
  • Και ξαφνικά κάτι τύποι που είχαν αυτοαναγορευθεί σε ειδήμονες και άριστοι είδαν ότι το κάθε τσουτσέκι δεν έχει την ίδια άποψη με αυτούς.


Το παρακάτω κείμενο είναι η απάντηση ενός "τσουτσέκι" στο κείμενο του Θανάση Χειμωνά :
Εγώ και ο Τοκάτας Φούγκας . Φυσικά το κείμενο ισχύει για σχεδόν το σύνολο των Αρίστων δημοσιολογούντων




"Οι δημοσιολόγοι πριν τα σόσιαλ μίντια έγραφαν τις αποψάρες τους, αλληλοσυγχαίρονταν και αλληλοβραβεύονταν χωρίς να έχουν κανένα αντίλογο. Ήρθαν που λες τα σόσιαλ τα μίντια και απέκτησε φωνή το κάθε τσουτσέκι. Και το κάθε τσουτσέκι λοιπόν είχε και άποψη. Τραγικό.
Και ξαφνικά κάτι τύποι που είχαν αυτοαναγορευθεί σε ειδήμονες και άριστοι είδαν ότι το κάθε τσουτσέκι δεν έχει την ίδια άποψη με αυτούς.
Για ποιον λόγο διαφωνεί ένα τσουτσέκι με τον άριστο;Είτε επειδή δεν είναι άριστος είτε επειδή Εβραίοι κ κομμουνιστές πληρώνουν το τσουτσέκι. Οι αυτοαναγορευόμενοι άριστοι λοιπόν έχουν το ζωτικό τους ψεύδος. Δεν μπορεί το κάθε τσουτσέκι να τους το καταρρίπτει έτσι ξαφνικά.
Είδαν ξαφνικά οι αυτοαποκαλούμενοι άριστοι ότι δεν είναι άριστοι αλλά είναι πάνω-κάτω όπως και το κάθε τσουτσέκι. Ακόμα πιο τραγικό.
Στις περιπτώσεις δε που βρισκόταν ένα τσουτσέκι να υπερτερεί σε κάτι, τότε ο "άριστος" άρχιζε να ουρλιάζει ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ!
Είναι ψυχαναλυτικό το θέμα παιδιά.
Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που πίστευε χρόνια ότι ήταν άριστος ξαφνικά να δεχθεί ότι είναι τσουτσέκι.
Δεν σου φταίει δηλαδή φίλε μου "άριστε" το κάθε τσουτσέκι που σπάει πλάκα μαζί σου.Εσύ έσπασες τα μούτρα σου στον τοίχο της μετριότητάς σου.Και πραγματικά είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους να έχουν ανέβει μόνοι τους σε βάθρα & να τους χειροκροτούν 10 φίλοι τους & να πανηγυρίζουν.Αλλά όσο τραγικό είναι να βλέπεις ανθρώπους να αυτοαναγορεύονται άριστοι τόσο αστείο γίνεται όταν πανηγυρίζουν για αυτό. Εκεί είναι το θέμα.
Τα σόσιαλ μίντια είναι το μεγαλύτερο δώρο που έδωσε η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια μαζικά μέχρι και στο τελευταίο τσουτσέκι. Ασυγχώρητο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου