Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Δημαρχούκο μου σε ρίξανε!Δεν φτάνει όμως που τον έβαλαν φυλακή αδίκως, τον έβαλαν και σε λάθος παραλία τώρα βρε παιδί μου. Ζήλεψαν φαίνεται όλοι αυτοί οι κακοντυμένοι οι δικαστές, την κομψότητα, το αθλητικό του το στυλάκι και το 40 καράτια μούρη υφάκι και τον … έριξαν το Δημαρχούκο μας! Εκει στη Διαβατών δεν έχει κι άλλους με Αρμάνι! Οι σικάτοι και οι κοσμικοί παροικούν στον Κορυδαλλό! Ακής Μάκης, Λάκης.. Ολα τα κοσμικά πάρτυ εκεί χάμω γίνονται! ¨Ασε που δεν έχει και πισίνα! Που θα αθλείται καλέ ο άνθρωπος;; Παλιοχαμουτζήδες!!!!!!!

Από την Χειμωνιάτικη Λιακάδα


Τι φωτογραφία είναι αυτή; Οχι βέβαια, δεν είναι φωτομοντάζ ! Προσπαθώ να βοηθήσω να λάμψει η αλήθεια! Ελπίζω να την δουν από κάποιο σοβαρό κανάλι και να την αναμεταδώσουν. Εστω -ας είναι – ένας εκδότης. Εδώ παραθέτω ατράνταχτα στοιχεία, φωτογραφία του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης -από παραλία- που τον δείχνει προσεγμένο και καλοντυμένο – άρα, αδιαμφισβήτητα αθώο!!!

Ένας άνθρωπος τόσο καλοντυμένος ( με κοστούμι και γραβάτα ακόμα και στην παραλία) δεν γίνεται να είναι καταχραστής.

Ειδικά όταν τον κατηγορεί ένας … λέτσος από αυτούς που υποδέχονται αρχηγούς ξένων κρατών με κόκκινα καλτσάκια, σκουλαρίκια (έλεος!), τατουάζ σαύρες (Παναγιά μου!) κι άλλα διακριτικά του υποκόσμου που θυμίζουν Μπουτάρη και όχι πατριώτη, νοικοκύρη πολιτικό.Μάλιστα, ο κ. Παπαγεωργόπουλος στην πάνω φωτογραφία , που τον δείχνει να μην αποχωρίζεται τη δημαρχιακή στολή του ούτε στη θάλασσα (ώστε να μη βρει κανείς την ευκαιρία να τον κατηγορήσει) κρατάει στο χέρι το δεξί κι ένα ειδικό μηχανάκι ηλεκτροσόκ. Αμ τι νομίζατε μπρίκια κόλλαγε τόσα χρόνια ο Δημαρχούκος; Nα είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει δυναμικά , σε περίπτωση που κάποιος «αλήτης» με τατουάζ, δοκιμάσει να πλησιάσει και να τον εκθέσει!

Δεν φτάνει όμως που τον έβαλαν φυλακή αδίκως, τον έβαλαν και σε λάθος παραλία τώρα βρε παιδί μου. Ζήλεψαν φαίνεται όλοι αυτοί οι κακοντυμένοι οι δικαστές, την κομψότητα, το αθλητικό του το στυλάκι και το 40 καράτια μούρη υφάκι και τον … έριξαν το Δημαρχούκο μας! Εκει στη Διαβατών δεν έχει κι άλλους με Αρμάνι! Οι σικάτοι και οι κοσμικοί παροικούν στον Κορυδαλλό! Ακής Μάκης, Λάκης.. Ολα τα κοσμικά πάρτυ εκεί χάμω γίνονται! ¨Ασε που δεν έχει και πισίνα! Που θα αθλείται καλέ ο άνθρωπος;; Παλιοχαμουτζήδες!!!!!!!