Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Έτοιμος να γαμήσει τη λιτότητα δήλωσε και ο Δημήτρης Στρατούλης.


Επίσης απαίτησε τον έλεγχο του ΣΚΑΙ και του ΑΝΤ1 ώστε ο εχθρός να χάσει το πλεονέκτημα της προπαγάνδας και τον ανασκολοπισμό του Μπάμπη ώστε να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι. 


Αισχρή προπαγάνδα εκτοξευμένη από τα κουρέλια τραγουδάμε...ακόμα


Τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου σχήματος δρομολογούν οι περιοδείες στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας στην περιφέρεια, με στόχο τη συσπείρωση δυνάμεων του ΟΧΙ.


Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που από τη Θεσσαλονίκη διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία με τους θεσμούς, ακόμα και ο ίδιος ο Στάλιν να του το ζητήσει, σειρά είχαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος απηύθυνε από τον Βόλο κάλεσμα για συγκρότηση ενός μεγάλου, δημοκρατικού, πατριωτικού και προοδευτικού μετώπου του ΟΧΙ. Μάλιστα ο Δημήτρης Στρατούλης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη αφού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία συμφωνία είτε του το ζητήσει ο Στάλιν είτε του το ζητήσει ο Λένιν. Για Μπακούνιν δεν ανέφερε κάτι.

Έτσι το ΟΧΙ πλέον αποκτά τη δικιά του δημοκρατική, πατριωτική και προοδευτική εκπροσώπηση, έπειτα από το ΝΑΙ που εκπροσωπείται δημοκρατικά, πατριωτικά και προοδευτικά από το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

Περιγράφοντας το εναλλακτικό σχέδιο, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι πρέπει να αμφισβητήσουμε και να διαγράψουμε το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους και όχι ολόκληρο ώστε να μην φανούμε πλεονέκτες και κάνουμε κακή εντύπωση, ενώ παράλληλα απαίτησε την εθνικοποίηση των τραπεζών και κυρίως των αμερικάνικων που έχουν δολάρια και όχι ευρώ τα οποία μισούμε.

Επίσης απαίτησε τον έλεγχο του ΣΚΑΙ και του ΑΝΤ1 ώστε ο εχθρός να χάσει το πλεονέκτημα της προπαγάνδας και τον ανασκολοπισμό του Μπάμπη ώστε να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι.

Ακόμα τόνισε ότι πρέπει να κάνουμε οικονομικές συμφωνίες εντός και εκτός ΕΕ και αν δεν θέλουν οι άλλοι να τις κάνουμε μόνοι μας, που είναι πιο εύκολο και δεν θυμίζει αυτοϊκανοποίηση οπότε δεν κινδυνεύουμε να μας πούνε μαλάκες.

Τέλος απαίτησε τον τερματισμό της λιτότητας την οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, αν την πετύχει πουθενά στο δρόμο θα τη γαμήσει την πουτάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου