Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ο Ρουμάνος μπράβος την ίδια ώρα ούτε αυτόφωρο δεν πέρασε!!!




Ο χώρος της δικαιοσύνη και της αστυνομίας λόγω της άμεσης επαφής τους με την διαφθορά και την εγκληματικότητα απαιτεί υψηλό αίσθημα ηθικής πράγμα απίθανο για τα ελληνικά δεδομένα

  • Να την χαίρεστε, κυριοσύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, την ΕΛΑΣ και την Ελληνική Δικαιοσύνη. Γροθιά στο στομάχι χρειάζεται η αλητεία που βασιλεύει εκεί μέσα. Οι "χρυσαυγίτες με στολή" δρουν ανεξέλεγκτα, οι "προστάτες" του νόμου και του λαού κάνουν ότι γουστάρουν. Αλλοίμονο αν πέσει στα χέρια τους ένας νομιμόφρων έλληνας πολίτης (καλά για πακιστανό δεν το συζητάμε). Με τους περιβόητους  Ρουμάνους φαίνεται, όμως, ότι τα πάνε μια χαρά. 




Από την ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ στο fmvoice


Η ΕΛΑΣ αγαπάει τους Ρουμάνους μπράβους...


O Ρουμάνος ξυλοκοπεί τον δημοσιογράφο.

Η άμεσος δράση προλαβαίνει την... αποχώρηση του και συνοδεύει στο τμήμα Πατησίων και τους δύο. Τον θύτη και το θύμα. Όμως, οι 4 άνδρες των δύο οχημάτων της ΕΛΑΣ δεν παίρνουν κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα του επεισοδίου.  Αυτό ενθαρρύνει τον Ρουμάνο και λέει έξω από το τμήμα ενώπιον 4... οργάνων της τάξης "θα μου κλ@σεις τα αρ@δια".

Ο δημοσιογράφος με τα αίματα στο στόμα και στο λαιμό τον μηνύει για βιαιοπραγία. Ο... καράφλας για να ελαφρύνει την θέση του μηνύει τον δημοσιογράφο για εξύβριση. Στο τέλος τι έγινε; Οι θεματοφύλακες της δημόσιας τάξης αλυσόδεσαν τον δημοσιογράφο και με χειροπέδες τον πήγαν στον Ερυθρό Σταυρό. Ένας τον φρουρούσε μέσα στο ασθενοφόρο και ο δεύτερος με το περιπολικό από πίσω.

Για να μην το... σκάσει από τα επείγοντα του Ερυθρού ο δημοσιογράφος που φορούσε κολάρο.

... Με "κουμπάρα" την εισαγγελέα κ. Καψάκη


Ο Ρουμάνος την ίδια ώρα ούτε αυτόφωρο δεν πέρασε!!!  

Αφού αρχικώς σουλατσάριζε στην αυλή του τμήματος στην συνέχεια η εισαγγελέας κ. Καψάκη τον άφησε ελεύθερο!!! Γιατί; Έτσι έκρινε. Στην δικαστική της κρίση η εξύβριση, που δεν αποδεικνύεται, συμψηφίζεται με την αυταπόδεικτη βιαιοπραγία.

Και φυσικά ούτε πέρασε από το μυαλό της, όπως και από το μυαλό των αστυνομικών, η ιδέα ότι μπορεί ο Ρουμάνος να είναι βαλτός για να κτυπήσει, να τραυματίσει, να εκφοβίσει ή ακόμα και να σκοτώσει τον δημοσιογράφο. Κυρία Καψάκη, για την τακτική δικάσιμο θα τον βρείτε τον Ρουμάνο;

Ευτυχώς που εφαρμόζουν τον νόμο δικαστές σαν την κυρία αυτή...


Τα κατορθώματα της ΕΛΑΣ


Μετά από τα γεγονότα, πάμε στον πολιτικό σχολιασμό.

Να την χαίρεστε, κυριοσύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, την ΕΛΑΣ και την Ελληνική Δικαιοσύνη. Γροθιά στο στομάχι χρειάζεται η αλητεία που βασιλεύει εκεί μέσα. Οι "χρυσαυγίτες με στολή" δρουν ανεξέλεγκτα, οι "προστάτες" του νόμου και του λαού κάνουν ότι γουστάρουν. Αλλοίμονο αν πέσει στα χέρια τους ένας νομιμόφρων έλληνας πολίτης (καλά για πακιστανό δεν το συζητάμε). Με τους περιβόητους  Ρουμάνους φαίνεται, όμως, ότι τα πάνε μια χαρά.    

Εξαντλείται η υπομονή του κόσμου. Για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου