Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Είχαν αυταπάτες όταν εξόπλιζαν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό*?


(Στη φωτό ο κομμουνιστής πρόεδρος του Αφγανιστάν, και διδάκτορας Φυσικής (ωραίος τύπος και καλός άνθρωπος από ότι μου έχουν πει Ρώσοι συνάδελφοί) Μοχάμεντ Ναζιμπουλάχ, κρεμασμένος από τους πράκτορες των ΗΠΑ Ταλιμπάν, και με τα κομένα αρχίδια του στο στόμα του, το 1996. Όπως κάποτε οι αστοί είχαν δείξει ξεκάθαρα ότι προτιμούν το φασισμό από την εργατική επανάσταση, έτσι και αυτή η φωτό έδειξε σε όλον τον κόσμο ότι οι Δυτικοί προτιμούν ξεκάθαρα τον ισλαμικό φονταμενταλισμό από το εργατικό και κομμουνιστικό κίνημα)...

Σε ευχαριστώ, ω εταιρεία. Αλλά εγώ «μουτζούρης» δεν θα γίνω



Μόνο αν καταστραφείς και ο ίδιος κατανοείς αυτούς που κατέστρεψαν τα αφεντικά σου...αυτό είναι το λάθος των εργαζομένων


  • Κάποια στιγμή το ανεξέλεγκτο τραπεζικό σύστημα άρχισε να ζορίζεται. Όχι από κάποια κυβέρνηση αλλά από την Τράπεζα της Ελλάδος που με τη σειρά της έπρεπε να δίνει λόγο στην Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα
  • Γιατί μόλις αρχίζουν τα δύσκολα όλοι θυμούνται πως ένα «μαγαζί» δεν είναι μόνο τα ακριβοπληρωμένα και επώνυμα στελέχη αλλά και η καθαρίστρια η Τασία και η τηλεφωνήτρια η Μαρία και ο κλητήρας ο Γιάννης και ο Παναγιώτης ο οδηγός.
  • Φταίει και η κυβέρνηση που έβαλε το χεράκι της, φταίνε και οι τράπεζες που ζητάνε τα λεφτά τους, φταίνε και οι αχάριστοι εργαζόμενοι των 800 ευρώ που ζητάνε και αυτοί τα λεφτά τους. Μα προς θεού δεν φταίνε οι μέτοχοι.
  • Μέχρι να βρούνε τον «μουτζούρη» της υπόθεσης να του φορτώσουν το τελευταίο χαρτί της παρτίδας. Κι αν δεν τους βγει η παρτίδα με την κυβέρνηση και τις τράπεζες τότε τον «μουτζούρη» θα τον φορτώσουν στην Τασία, την Μαρία, τον Γιάννη και τον Παναγιώτη. 

Ο Σαμαράς έπεφτε και ο ΔΟΛ υπέγραφε!


Αν μου δώσετε ένα δάνειο μερικών εκατομμυρίων όχι μόνο θα δώσω δουλειές αλλά θα φροντίσω και να σας το αποπληρώσω.
Η λύση είναι να δώσετε δάνεια σε νέους άφθαρτους ανθρώπους με ιδέες και μεράκι που θα απορροφήσουν τους εργαζόμενους-δέσμιους των επιχειρηματιών της διαπλοκής.
Το παλιό πρέπει να αλλάξει και αυτό θα γίνει μόνο αν βοηθηθεί το νέο και εγκαταλειφθεί το παλιό

Τα βιογραφικά σε αυτή την χώρα τα κατέχει μόνο το παλιό κατεστημένο και αυτό είπαμε να το αλλάξουμε.
Ο τόπος θέλει ανθρώπους με βιωματικά πτυχία

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Για να μην θιχτεί το ΠΑΣΟΚ φυγάδευσε η Ντόρα τον Καραβέλα!!! (βίντεο)



Από ιδιαίτερη ευαισθησία να μην θίξει το ΠΑΣΟΚ η Ντόρα δεν τηλεφώνησε στον Δένδια ώστε να αποτραπεί η φυγή του Καραβέλα!!
Το δούλεμα πέφτει σύννεφο


  • Τι ισχυρίστηκε τότε η κ. Μπακογιάννη?
  • Ότι δεν τηλεφώνησε στον Νίκο Δένδια για να τον ενημερώσει, από«ιδιαίτερη ευαισθησία». Παρά μόνο έδωσε την εντολή να αποσταλεί σχετικό τηλεγράφημα, το οποίο, για κάποιον λόγο που ποτέ δεν μάθαμε, δεν απεστάλη.


ΣΟΚ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!! Δείτε πόσα χρωστά ο ΣΥΡΙΖΑ στην τράπεζα Πειραιώς (βίντεο)



Φυσικά αν παρακολουθείς Σκάει και διαβάζεις Πρώτο ΑνάΘεμα δεν θα μάθεις ποτέ πόσα χρωστά...



Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Λαϊκισμός against μεταρρυθμίσεων των αξιόΠαστων



                Λαϊκισμός against μεταρρυθμίσεων

...όπου λαϊκισμός ότι πάει ενάντια στα συμφέροντα των αξιόΠαστων

...όπου αξιόΠαστοι όσοι γεννήθηκαν από τους κομματικούς σωλήνες και τις γνωστές οικογένειες που λυμαίνονται την Ελλάδα.


Η όλη επιχειρηματολογία τόσο της ΝΔ του Κυριάκου(χμ) όσο και του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου στηρίζεται στο δίπολο Λαϊκιστές(οι άλλοι)-ΑξιόΠαστοι(οι ίδιοι)

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ποιοι είναι οι νέοι COSCOτάδες;



  • Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Καθημερινή» συμφερόντων Αλαφούζου, είχε δημοσιεύσει επίσης σε αποκλειστικότητα, την επίμαχη επιστολή Καρακώστα, που προκάλεσε την πολιτική θύελλα στην οποία προναφερθήκαμε…

Χμ!χμ!και πάλι χμ!