Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Ψηφίστε ποιον θα θέλατε για πρόεδρο(γραμματέα) του κόμματος του "ΟΧΙ"



  • Πάνω δεξιά στην σελίδα του blog υπάρχει το δημοψήφισμα στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε έναν ακόμη και στην τύχη χωρίς να τον ξέρετε...είπαμε τα πρόσωπα δεν μετράνε στην αριστερά του ΟΧΙ..





Ήδη στελέχη της πλατφόρμας έχουν αρχίσει περιοδείες ανά την Ελλάδα... αν και περισσότερο αυτές είναι οργανωτικές για να δουν σε ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να (βασιστούν).Το ευτράπελο είναι ότι αυτό γίνετε διατηρώντας αυτά τα στελέχη την κομματική ταυτότητα του Σύριζα ενώ εργάζονται στην δημιουργία του νέου κόμματος.

Στη πορεία κανονικά θα πρέπει να μας παρουσιάσουν και το πρόγραμμά τους αλλά δεν ξέρω αν βρει τον ελεύθερο χρόνο ο Λαπαβίτσας να το επεξεργαστεί αφού τρέχει και αυτός.Αλλά μπορεί και να έχουν πολλά προγράμματα και απλά την κατάλληλη στιγμή θα επιλέξουν με κλήρωση ένα από αυτά για να μας το παρουσιάσουν.

Προς το παρόν πλαν μπι ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μάλιστα πολλά...το καλύτερο μάλιστα λέγετε ότι είναι της Ραχήλ που το έχει ασφαλισμένο σε θυρίδα για να μην της το κλέψουν όσοι ακόμη δεν έχουν έτοιμο.

Επίσης υπάρχουν σκέψεις το κόμμα να μην έχει πρόεδρο αφού ως γνωστό η αριστερά απεχθάνεται ηγέτες και προσωπικότητες(Μπερλινγκουέρ,Κάστρο,Τσάβες,Αλιέντε κτλ αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα...) και ως πρόεδρο ή γραμματέα να έχει το καταστατικό του κόμματος.

Εσείς ψηφίστε ποιος νομίζετε ότι μπορεί να ερμηνεύει καλύτερα το καταστατικό του κόμματος.

Πάνω δεξιά στην σελίδα του blog υπάρχει το δημοψήφισμα στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε έναν ακόμη και στην τύχη χωρίς να τον ξέρετε...είπαμε τα πρόσωπα δεν μετράνε στην αριστερά του ΟΧΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου