Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΥΛΟ




Γύρω στο ’89 έκανε την τελευταία σοβαρή προσπάθεια απεγκλωβισμού. Φαινόταν να τα χε καταφέρει. Ο φίλος του, τραγουδιστής Κώστας Τουρνάς, αναφέρει πως ο Παύλος για ένα διάστημα έδινε την αίσθηση ανθρώπου ξαναγεννημένου.

Τα 37 Μεγκάλα ακίνητα του Σταθάκη έγιναν αγροτεμάχια μηδαμινής αξίας (βίντεο)






Ο «τουριστικός οδηγός» του γκεμπελίσκου.


Αυτό που ο Γερογκρινιάρης ξέχασε να γράψει είναι ότι αυτές οι (αποκαλύψεις) ξεκινάνε πρώτα από τα μπλογκς της χρυσής αυγής και του ακροδεξιού χώρου και μετά τα αναπαράγουν πολιτευτές της ΝΔ.Οι πηγές δηλαδή πληροφόρησης της ΝΔ είναι τα χρυσαύγουλα και φυσικά η υιοθέτησή τους από τους νεοδημοκράτες γίνετε εν γνώση τους. Αίμα Τιμή Νου Δου!!

Εσείς ποια δημοσκοπική εταιρία θα εμπιστευόσασταν ;




Βγαίνω χθες σε καφέ φίλου μου που συχνάζουν νεόδουλοι και εκείνη την ώρα βλέπουν Χατζηνικολάου που λέει για τον Σταθάκη.Όλο το καφέ μου την πέφτει ώστε να βγάλουν τα απωθημένα τους για τις απανωτές ήττες τους.Πάω κάτι να ψελλίσω για την νέα δημοσκόπηση που βρίσκει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με 12,6 μονάδες και μου λένε ότι τους λέω ψέμματα...μετά το γυρίζουν ότι δεν μετράνε οι δικές μας δημοσκοπήσεις μόνο αυτή του βήματος τις προάλλες ήταν σωστή.

Ωραία λοιπόν αφου θέλετε αυτή του Βήματος ας την δούμε αντικειμενικά.

16-09-2015 Δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας kapa research για το Βήμα δείχνει 0,6% την διαφορά
29-11-2015 δείχνει την διαφορά στις 3,5 μονάδες
Αν η πραγματική διαφορά που έδειξαν τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου ήταν στις 7,4 μονάδες όταν η δημοσκόπηση του Βήματος έδειχνε μόνο 0,6% βάλτε κάτω το κομπιουτεράκι και βρείτε πόσο αντιστοιχεί το 3,5% της διαφοράς που δείχνει τώρα.

Αλλά όταν τους στήνεις στον τοίχο με πραγματικά επιχειρήματα τότε λένε να πάψεις να μιλάς.Φασισταριά μια ζωή

Ας αφήσουμε όμως τα νεόδουλα φασισταριά που έτσι κι αλλιώς χάνεις τον χρόνο μαζί τους και ας δούμε μερικά στοιχεία της (συριζαίικης) δημοσκόπησης που σημειώνω ότι στις εκλογές ήταν μια από τις δυο δημοσκοπήσεις που έπεσε μέσα στην διαφορά

1.Το ΠΟΤΑΜΙ έχει στερέψει και δεν πρόκειται να ξαναμπεί στην βουλή
2.Οι ΑΝΕΛ που ακόμη και αυτή η εταιρία τους είχε στα όρια του 3% φαίνεται να σταθεροποιούνται πάνω από το 3% χάρη κυρίως στους ψηφοφόρους των ένοπλων δυνάμεων
3.Η κυβερνητική πολιτική σε διάφορα θέματα παρ όλη την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ χαίρει της αποδοχής των πολιτών
4.Η αντιπολιτευτική στάση και ειδικά της ΝΔ δεν χαίρει ούτε της αποδοχής των ψηφοφόρων της(μόνο το 33% των ψηφοφόρων της ΝΔ συμφωνούν με την στάση της)

Αθώωση του HOT DOC για την υπόθεση (δολοφονίας) του Καραμανλή



Και ενώ τον Βαξεβάνη τον έχουν ταράξει στις μηνύσεις με σκοπό να τον φιμώσουν άλλοι (δημοσιογράφοι) παραπληροφορούν συνεχώς ανενόχλητοι.Όσο για την σπουδή των εισαγγελέων σε συγκεκριμένες μόνο υποθέσεις ενώ άλλες τις χάνουν η τις τρώει η μαρμάγκα κάτι πρέπει να γίνει
Τελικά αυτός ο Καραμανλής γιατί έχασε την λαλιά του θα γίνει θρύλος ενώ η απάντηση είναι πολύ απλή...απλά κοιτάξτε ποιοι κάνουν κουμάντο στη ΝΔ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Μέχρι και ο Λιάγκας υπέδειξε στον Σαμαρά τους φασίστες της ΝΔ...και αυτός τους αναβάθμισε(βίντεο)





Λες να μην αναγνώριζε ο Αντωνάκης ποιοι είναι οι φασίστες όταν εξολοκλήρου το επιτελείο του αποτελείτε από καθαρόαιμους ιδεολογικά φασίστες?
Αυτό που θα έπρεπε όμως όλοι να αναρωτηθούμε είναι γιατί τους ανέχονται στη ΝΔ κάποιοι υποτίθεται δημοκράτες σαν τον κουρασμένο της Ραφήνας.
Ο (κύριος) που αναφέρει ο Λιάγκας είναι ο Φαήλος
...τώρα ποιοι άλλοι συμπληρώνουν τα 5-6 ονόματα από το πλήθος των φασιστών που στεγάζονται στη ΝΔ μπορώ να απαριθμήσω ενδεικτικά μερικούς...Μπαλτάκος,Βορίδης,Άδωνις,Πλεύρης,Στύλιος,Μουρούτης,Λαζαρίδης,Δ.Σταμάτης.Μ.Αντωνίου(Καστοριάς),Φορτσάκης


Συνέντευξη αντάρτισσας του YPJ στο TRIBUNE: Μαστουρωμένα ζόμπι από την Τουρκία οι τζιχαντιστές



– Πώς είναι να έχεις τους τζιχαντιστές απέναντί σου;
«Ένας πολίτης, ένας άμαχος, όταν βρεθεί αντιμέτωπος μαζί τους δεν μπορεί να το αντέξει. Συναισθηματικά θα καταρρεύσει. Έχουν δημιουργήσει ένα μύθο γύρω τους. Από την τρομακτική τους εμφάνιση μέχρι τις αγριότητες που διαπράττουν. Το μεγαλύτερο όπλο τους είναι το ψυχολογικό. Στην πραγματικότητα είναι έτσι γιατί παίρνουν ναρκωτικά. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Είναι αναίσθητοι. Εμείς όμως είχαμε εκπαίδευση, γνωρίζαμε ποιοι ακριβώς είναι και τι παριστάνουν. Για αυτό και δεν τους βλέπαμε ως κάτι φοβερό, ο ψυχολογικός τους πόλεμος δεν είχε επιρροή πάνω μας».
– Πιάσατε αιχμαλώτους τζιχαντιστές…
«Πολλούς…», γνέφει και κουνά χαρακτηριστικά το χέρι.
– Τι σας έλεγαν;
«Όταν τους πιάναμε ήταν μαστουρωμένοι. Δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν. Σαν ζόμπι. Τους αφήναμε κάποιες ώρες να ηρεμήσουν, να περάσει η επήρεια των ναρκωτικών. Μετά μας έλεγαν ότι δεν ήξεραν τι έκαναν, ότι δεν είχαν συναίσθηση των πράξεών τους».
– Σας έλεγαν ποιοι είναι από πίσω τους;
«Ναι, η Τουρκία. Είχαν εκπαιδευτεί στην Τουρκία. Από την Τουρκία έπαιρναν λεφτά και ναρκωτικά».
– Ποιοι τους εκπαιδεύουν στην Τουρκία;
«Το κόμμα AKP [σ.σ. το ισλαμιστικό κόμμα που κυβερνά την Τουρκία], ο Γκιουλέν [σ.σ. Τούρκος ιμάμης και πρώην «πνευματικός πατέρας» του Ερντογάν, σήμερα οι δυο τους είναι θανάσιμοι εχθροί] και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες».

Πρώτο συμπέρασμα απ τη τελευταία συνδιάσκεψη της νεολαίας Σύριζα


Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια τραγική νεολαία που αδιαφορούσε για την ανεργία των νέων,την παιδεία,την οικολογία και πρώτο μέλημα της ήταν να είναι αρεστή στους ψευδοαναρχικούς κύκλους

Κατασχέσεις 2 εκ ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς δυο πρώην υπουργών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ





Κατασχέσεις 2 εκ ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς πρώην υπουργών - Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει 1.850.000 ευρω. Πρώην υπουργός της ΝΔ δεν κατάφερε να δικαιολογήσει 150.000 ευρώ. Η Επιτροπή «Πόθεν Έσχες» αποφάσισε να διεξαχθεί πλήρης έλεγχος για τον κ. Σταθάκη. «Ας προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες», ήταν η αντίδραση από το περιβάλλον του υπουργού Οικονομίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο πρώην υπουργοί, από τους λογαριασμούς των οποίων θα γίνουν οι κατασχέσεις, είναι ο Γιάννης Ανθόπουλος και ο Αριστείδης Τσιπλάκος. Δεν υπάρχει η παραμικρή παράλειψη στο Πόθεν Έσχες μου, δηλώνει ο Γ. Σταθάκης.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Η Κατερινά Ακριβοπούλου αποκαλύπτει την Ομάδα Αλήθειας.



H Κατερίνα έγραψε χθες στο facebook :

Katerina AkrivopoulouΡε τι ανακαλύπτει κανείς αν κανει μια βόλτα στα λασπόνερα του f/b !
Οργισμένοι επαναστάτες,προδομένοι αριστεροί, καλοπροαίρετοι φίλοι που θέλουν να σε προστατέψουν από την πλάνη,σχολιαστές απίκο με βάρδιες, που καραδοκούν να σου την πέσουν, ατακαδόροι του σχοινιού και του παλουκιού, είναι οι ίδιοι θαμώνες, οπαδοί και συγχρονοι "πιονιέροι" της Ομάδας Αλητειας...
Σας δίνουν και υπερωρίες εκεί στα στρατά ή μόνο κουπόνια ?
Ελάχιστοι όμως κατάλαβαν ότι αναφέρεται στην Ομάδα Αλήθειας και ακόμη ελάχιστοι γνωρίζουν για την ύπαρξη αυτής της ομάδας.
Ενδιαφέρον έχει η επίθεση που δέχτηκε από τους σχολιαστές της ανάρτησης,μερικοί εκ των οποίων είναι προφίλ αυτής της ομάδας.
Η Ακριβοπούλου είναι απόλυτα ακριβής στον τρόπο που δρούνε αν και κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει αναλυτικό άρθρο και με στοιχεία

Εξάρθρωσαν μεγάλο κύκλωμα δουλεμπόρων με κέρδη 10 εκατ. ευρώ



Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης προέκυψε η σύσταση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, τουλάχιστον από το μήνα Ιούλιο του 2014, που δραστηριοποιούνταν σε παράνομες διακινήσεις υπηκόων τρίτων χωρών προς χώρες της Ε.Ε., μέσω της Βαλκανικής οδού.

Η ΝΔ των Βορίδη, Λαζαρίδη, Σαμαρά ...Τζιτζικώστα....και Βενιζέλου




...και ενώ όλοι υποπτευόμαστε ότι η ΝΔ ελέγχετε ακόμη από τον Σαμαρά ο Λαζαρίδης μας λέει ότι και το ΠΑΣΟΚ ελέγχετε ακόμη από τον Βενιζέλο.
Μήπως όμως ο ποιητής θέλει να πει κάτι άλλο;
Γιατί το ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με τα άλλα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης δεν άλλαξε γραμμή και επιμένει στην σύγκλιση με την δεξιά;
Τι είναι αυτό που τους ενώνει;

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η Αλόννησος αποχαιρετά από σήμερα την πλαστική σακούλα



  • Παράλληλα, και σε συντονισμένη δράση, οι ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ, που «αγκάλιασαν» με ενθουσιασμό τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία από τα πρώτα βήματά της, σταμάτησαν τη διάθεση πλαστικών σακουλών, παρέχοντας την εναλλακτική των αντίστοιχων επαναχρησιμοποιούμενων, ούτως ώστε η κατάργηση της πλαστικής σακούλας στην Αλόννησο να αποκτήσει τον πλέον καθολικό και διευρυμένο χαρακτήρα.

Νέο, ακροδεξιό κόμμα ετοιμάζουν ο Σαμαράς και η παρέα του;




Η τακτική και στρατηγική του Σαμαρά μοιάζει με αυτή του Λαφαζάνη.Ο ένας με την "ομάδα αλήθειας" ο άλλος με την πλατφόρμα επιχείρησαν τον έλεγχο των κομμάτων τους και έριξαν και οι δυο τις κυβερνήσεις που συμμετείχαν όταν νόμιζαν ότι δημιουργήθηκε το κατάλληλο κλίμα για να προχωρήσουν στην ίδρυση των κομμάτων τους.
Τα εγχειρήματα τόσο του Σαμαρά με την Πολιτική άνοιξη όσο και του Λαφαζάνη με την ΛΑΕ δεν τους δικαίωσαν και μόνο ο Σαμαράς κατάφερε με την επιστροφή του στη ΝΔ να την ελέγξει.
Δεν πιστεύω ότι θα ξαναεπιχειρήσει ο ίδιος ο Σαμαράς να φτιάξει νέο κόμμα όμως η κατάσταση στη ΝΔ ανοίγει την όρεξη σε άλλους...
Όσο για τον Λαφαζάνη περιμένει ακόμη να δικαιωθεί γιαυτό παρακαλά να γίνει οικουμενική κυβέρνηση

Γιατί η Δύση δεν σταματά την εξαγωγή πετρελαίου από τον ISIS;



Η απάντηση στον ερώτημα είναι περισσότερη τρομακτική από αυτή που όλοι φανταζόμαστε.

Η αποκάλυψη του όλου συστήματος διακίνησης του πετρελαίου(και όχι μόνο) των isis θα έφερνε στην επιφάνεια τις σχέσης εγκληματικών οργανώσεων τύπου μαφίας με πολιτικούς κρατών.Οπότε δεν είναι τόσο απλό για τις κυβερνήσεις να διακόψουν αυτή την διαδικασία αφού άνετα μπορούν να τους εκβιάζουν ότι θα αποκαλύψουν τους πολιτικούς τους συνεργάτες.Ποια κυβέρνηση θα ήθελε να βγει στην φόρα ότι πολιτικοί της συνεργάζονται με την μαφία?

Ο δρόμος μεταφοράς λαθραίου πετρελαίου υπήρχε και πριν το ισλαμικό κράτος

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Το stoxos.gr ζητάει δημόσια συγνώμη από την Έλενα Ακρίτα - Μαντέψτε ποιος υπερασπίστηκε την φασιστοφυλλάδα?



Elena Akrita :Ο Μάκης Βορίδης είχε πει στην δικηγόρο μου Χριστίνα Παναγουλέα - επί λέξει αυτό:
"Ο Στόχος δεν ηττάται ποτέ!!!".
Τώρα βέβαια λεει τα ακριβως αντίθετα...

Χρυσή Αυγή: Εσείς να λέτε ότι είμαστε Έλληνες εθνικιστές άσχετα με το τι πιστεύετε (βίντεο)



Ευτυχώς έπαψαν και οι ξερόλες που προσπαθούσαν δικαιολογήσουν την ψήφο στην ΧΑ σαν ψήφο αγανάκτησης στα πολιτικά κόμματα.Η ψήφο στην ΧΑ αυγή ήταν και είναι από φασίστες και όσοι φέρνουν επιχείρημα ότι έχει μεγάλα ποσοστά στις λαϊκές συνοικίες αυτό γίνετε γιατί απλά στις πλούσιες συνοικίες οι φασίστες έχουν και την επιλογή της ΝΔ του Άδωνι του Βορίδη και του Σαμαρά

Την ώρα τής φουρτούνας οι καπετάνιοι παίρνουν αποφάσεις Αλέξη, δεν κάνουν συσκέψεις...



Η κυβέρνηση χρειάζεται αυτή την στιγμή ένα νομοσχέδιο εκτός μνημονίου που να επαναφέρει τον λαό στο πλευρό της

  • Η αντίληψη της υποταγής πριν καν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του ματς είναι η δεξιά αντίληψη της ζωής

To σχέδιο-εξπρές για να ξαναλειτουργήσουν 166 βιομηχανίες




Μάλιστα το 50% περίπου των βιομηχανιών που θα μπορούσαν να ξαναμπούν στην παραγωγή είναι στη Θεσσαλονίκη (28), στην Κομοτηνή (26) και στον Βόλο (9 στην Α και 5 στη Β ΒΙΠΕ). Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί επιπλέον 70 βιομηχανίες περίπου που είναι εγκατεστημένες σε μη οργανωμένους υποδοχείς και οι οποίες θα εξεταστούν κατά περίπτωση, με τη συνδρομή των αυτοδιοικήσεων, στο αμέσως επόμενο στάδιο, για το κατά πόσο θα μπορουσαν να επαναλειτουργήσουν.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η κυβέρνηση αποκλείει κατηγορηματικά κάθε σενάριο συγκρότησης οικουμενικής



Οικουμενική θα ήταν μια σκέψη υπό συζήτηση μόνο στην περίπτωση που αντιπολίτευση θα ήταν ένα άλλο ΠΑΣΟΚ και μια άλλη ΝΔ

  • «Συγκεκριμένα συγκροτήματα ΜΜΕ προσπάθησαν να εμφανίσουν την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την επιδίωξή του για συνεννόηση, μέσα από τη σύγκληση της σύσκεψης, ως αδυναμία της κυβέρνησης να συνεχίσει και ως προεργασία για την συγκρότηση οικουμενικού κυβερνητικού σχήματος»

To Liberal.gr και οι «έκπληκτοι» σανοφάγοι αναγνώστες



Ρίχνοντας μια ματιά στο liberal.gr εύκολα μπορείς να διακρίνεις ομοιότητες με το antinews του Φαήλου δείχνοντας και την σχέση του νεοφιλελευθερισμού με την ακροδεξιά.
Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα προχωρήσουν στην ίδρυση κόμματος η θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν στην ΝΔ

  • Δημοσιογράφοι που βρίσκονται σε pay roll και δημοσιολογούντες στα social media με γνωστές σχέσεις με την Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι έσπευσαν να αναπαράγουν το εν λόγω λιβελλογράφημα για να αποδείξουν την δήθεν ανεπάρκεια της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική. Όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου, είναι στοχοπροσηλωμένοι στην πτώση της κυβέρνησης με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, ακόμα και αν αυτό είναι η συκοφάντηση και η αναπαραγωγή ψεμάτων όπως αυτών της κας Αδάμ. Έχουν γνώση οι φύλακες...

Οι νέες λίστες... και οι 10.000 off shores




Ο κόσμος περιμένει να δει ονόματα και όσο αυτό αργεί τόσο δεν θα ησυχάσει.
Δεν μπορείς να εφαρμόσεις την δικαιοσύνη χαμένος μέσα στο λαβύρινθο της δικονομίας χωρίς να διαθέτεις φαντασία...η βούληση δεν αρκεί,οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται αλλά κόβονται.
ΒΟΥΛΗΣΗ-ΤΟΛΜΗ-ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Από μόνες τους ούτε η βούληση,ούτε η τόλμη,ούτε η φαντασία δεν μπορούν να πετύχουν