Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ποιον θα στηρίξει ο Σαμαράς και ο ρόλος του Άδωνι





Άσχετα με το τι λένε ο Αντωνάκης σαν νεοφιλελέ που είναι θα στηρίξει τον Μητσοτάκη.
Η κόντρα θα είναι μεταξύ λαϊκής δεξιάς και ακροδεξιών-νεοφιλελέ και πολύ πιθανών να οδηγήσει στην διάσπαση ενός κόμματος που ξεκίνησε σαν λαϊκή δεξιά και κατέληξε νεοφιλελέ.

Η υποψηφιότητα Άδωνι αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει να κλέβει ψήφους από τον Κυριάκο η γνώμη μου είναι ότι επιλέχθηκε για να αποτελέσει ανάχωμα στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα καθώς αυτός έχει καλή φήμη στους ακροδεξιούς κύκλους.

Δύσκολα ο Μειμαράκης θα καταφέρει να μαζέψει το 50% για να βγει από τον πρώτο γύρο αφού θα μοιράζεται τις ψήφους του λαϊκού στρατοπέδου με τον Τζιτζικώστα.Οι φιλελέ θέλουν να βγει έστω και δεύτερος ο Κυριάκος πετώντας έξω έναν από τους δυο εκπροσώπους της λαϊκής δεξιάς και κατά προτίμηση τον Τζιτζικώστα...τον Μειμαράκη μπορούν να τον (κανονίσουν...)

Τέταρτο μνημόνιο δεν θα υπάρξει, είτε για καλό είτε για κακό...


Το σκίτσο είναι δείχνει την έναρξη των διαπραγματεύσεων.Εφόσον ο Αλέξης πάτησε πάνω στην κόψη του ξυραφιού και κατάφερε να ισορροπήσει είναι υποχρεωμένοι να τον βοηθήσουν να περάσει απέναντι αλλιώς θα κοπούν και οι ίδιοι.


Η δικιά μου γνώμη είναι ότι το τρίτο μνημόνιο επιβλήθηκε για να ρίξει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αφού δεν τα κατάφεραν θα κάνουν το παν για να πετύχει το μνημόνιο ώστε να επωφεληθούν πολιτικά και οι ίδιοι που το επέβαλαν.Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κερδισμένος είτε το μνημόνιο βγει είτε δεν βγει.Αυτοί θα είναι κερδισμένοι μόνο αν βγει οπότε θα γίνει απομείωση του χρέους αλλιώς δεν βγαίνει.

Αριστερές αγκυλώσεις:Σύνθεση απόψεων,Κηδεμονία,Εθνικό συμφέρον

Πληρώσαμε την εκτύπωση τουλάχιστον 10 εκατ. ψηφοδελτίων και εκατοντάδες ανθρωποώρες (από τους δικαστές του Αρείου Πάγου μέχρι τον «τελευταίο» υπάλληλο) για να «μετρηθούν» οι ΚΟΤΕΣ και να βρεθούν 1355.Ε όχι. Τα κόμματα, οι εκλογές και τα χρήματα των φορολογουμένων δεν είναι για καλαμπούρι και χαβαλέ.


(Α). Σύνθεση απόψεων.Ενώ λοιπόν στην αριστερά αποδέχονται την αναγκαιότητα σύνθεσης των απόψεων, δεν έχουν και δεν αναπτύσσουν τέτοιες ικανότητες. Ένα σημαντικό τμήμα της προτιμά τον εύκολο δρόμο. Δηλαδή, την αναζήτηση και προβολή των διαφορών που είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από τις κοινές θέσεις και δράσεις. Για την ανάδειξη μιας διαφοράς αρκεί μια κριτική στάση. Σιγά το δύσκολο.
(Β). Κηδεμονία.Κοντολογίς, η συμμαχία είναι πρακτικό ζήτημα που όμως έχει και ιδεολογικό χαρακτήρα. Όποιος έχει εμπιστοσύνη στις ιδέες και απόψεις του, δεν φοβάται μην τυχόν και μολυνθεί από μια συμμαχία. Αντίθετα, βρίσκει πρόσφορο έδαφος για την επιβολή τους. Ήτοι για να αποκτήσει κηδεμονία.
(Γ) Εθνικό συμφέρον.Έχεις εθνικά συμφέροντα και πρέπει να καταλήξεις, να πάρεις αποφάσεις. Σ’ αυτές πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις συμβιβασμούς που να αποκλίνουν από τα ιδεολογικά και πολιτικά σου πιστεύω. Αυτό δεν σημαίνει να συμβιβαστείς. Άλλο κάνω έναν συμβιβασμό, άλλο συμβιβάζομαι. Άλλο κάνω έναν τακτικό ελιγμό, άλλο εγκαταλείπω. Κι αυτό γιατί εκπροσωπείς έναν ολόκληρο λαό και όχι το κόμμα σου που πρέπει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα. Συμπερασματικά, το εθνικό συμφέρον δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι υλικό της κομματικής κουζίνας.

Παρέμβαση απο τον ΕΚΧ σχολείου στο mega για Σκουριές (βίντεο)




Παρέμβαση στα γραφεία του Mega channel στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης από τον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Σχολείο» για το ζήτημα των μεταλλείων εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική.

Αυτός ο λαός πρέπει να τιμωρηθεί...




Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτοί που αναφέρει ο Δημήτρης.
Παρόμοια κείμενα και σχόλια σαν του Δημητριάδη συναντάμε σε μερικούς που θεωρούν εαυτούς αντιεξουσιαστές.Για αυτούς ο ελληνικός λαός πρέπει να εξαφανιστεί από την γη.

Βέβαια υπάρχουν και οι πικραμένοι πολιτικοί που όταν ζητάνε την ψήφο μας αποκαλούν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ και μετά όταν δεν μένουν ευχαριστημένοι από τις επιλογές μας ζητάνε να διορθώσουμε την ψήφο η ότι δεν ξέρουμε να ψηφίζουμε.

Υπάρχουμε και εμείς που επικροτούμε η κατακρίνουμε κείμενα βλέποντας ποιος τα υπογράφει ενώ τα κείμενα λένε το ίδιο ακριβώς πράγμα.Είμαι σίγουρος πως το κείμενο του Δημητριάδη αν είχε άλλη υπογραφή θα τριγυρνούσε στα σόσιαλ μίντια ως "ΥΠΕΡΟΧΟ" και θα εισέπραττε εύσημα

Μπέτυ Μπαζιάνα και Αμαλία Μεγαπάνου


Αν υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ Καραμανλή,Ανδρέα,Αντώνη αυτό είναι η προίκα...
Το όνειρο κάθε άνδρα είναι να γίνει φύλαρχος αν και το μόνο που πετυχαίνει είναι να γίνετε παλαμακιστής τους

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Συνοπτικός κατάλογος απειλών από την συνθήκη ΤΤΙP



1.Απειλή για τη δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία
2.Απειλή για τις δημόσιες υπηρεσίες
3.Απειλή για τη διατροφική ασφάλεια
4.Απειλή για το κλίμα και την καθαρή ενέργεια
5.Απειλή για το περιβάλλον και τη γεωργία
6.Απειλή για τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα
7.Απειλή για τα προσωπικά δεδομένα
8.Απειλή για τα φαρμακευτικά προϊόντα
9.Απειλή για την ισότιμη πρόσβαση στην αγορά χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών
10.Απειλή για τη διαφάνεια και τη συμμετοχή των πολιτών



Χρυσαυγίτικα tweets μίσους από έναν δημόσιο λειτουργό- Άμεση εισηγητική-αναφορά για την οριστική παύση του



Οννεδίτης αλλά και χρυσαυγίτης ο Πέτρος και δεν είναι ο μόνος


  • Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης».


Αν. Νεφελούδης: Θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε κανάλια και επιχειρήσεις (Video)




  • Αναφορικά με το χώρο του τουρισμού ο γενικός γραμματέας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έβαλε βέτο στα ευρωπαϊκά όργανα για «τους μεταφερόμενους» υπαλλήλους στον τουριστικό τομέα, καθώς αντί του 17% που είναι υποχρεωμένη η χώρα να φιλοξενεί το ποσοστό των μαθητευόμενων στον τουριστικό τομέα φτάνει το 80% με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ανεργία στον συγκεκριμένο κλάδο.


Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα «κόπηκε» πριν καν αρχίσει στο Βήμα FM



  • Τι να περιμένει, όμως, κανείς από τον ραδιοσταθμό που ενώ διαχρονικά ήταν ο φανατικότερος υποστηρικτής του μνημονίου, τώρα ανακάλυψε τους συνταξιούχους και τους ανέργους
  • Τι να περιμένει κανείς από έναν ραδιοσταθμό που συνεχώς επιμένει να αναφέρεται προσβλητικά στις γυναίκες πολιτικούς και υπουργούς που δεν ανήκουν στη Ν.Δ. ή στο ΠΑΣΟΚ
  • Είναι απορίας άξιον δε ότι ενώ στα ωριαία δελτία ειδήσεων του σταθμού αναφέρονται γεγονότα της επικαιρότητας, αμέσως μετά -στον σχολιασμό- διαστρεβλώνονται οι ίδιες οι δικές τους ειδήσεις.

Αποκάλυψη και κουραφέξαλα.Η ονομασία Μακεδονία τους πείραξε και όχι η Βουλγαρική Θράκη



Μέγα θέμα ξεσκέπασε ο Χίος στο Μακελειό του από έναν χάρτη του βιβλίου ιστορίας της Γ' Λυκείου.Τόσο μεγάλη ήταν η αποκάλυψη που την έκαναν αποκλειστικό ρεπορτάζ έγκυροι δημοσιογράφοι.
Αν ανατρέξει κάποιος στο google θα βρει το ίδιο θέμα να κυκλοφορεί σε διάφορα εθνικιστικά και ψεκασμένα σάιτς ήδη από το 2011.
Πάντως το ότι η Θράκη στον χάρτη αποτελεί μέρος της Βουλγαρίας δεν τους πείραξε.

Όσο και να χτυπιέστε, το εκλογικό αποτέλεσμα δε αλλάζει και ούτε πρόκειται...



Πόσο θρασύς και αδίστακτος ή ανήθικος μπορεί να είναι ένας δολοφόνος, που κοιτά υπεροπτικά το άψυχο και κατακρεουργημένο θύμα του, το δείχνει με το δάχτυλο και το χλευάζει μειδιώντας κυνικά...?
Κανείς... Μόνο εσείς...

Τι θα γίνει τελικά με το σκάνδαλο φοροαπάτης των BMW-Mercedes; (Υπάρχει εισαγγελέας και ΣΔΟΕ για μεγάλα ψάρια;)


  • Το ΣΔΟΕ είχε βεβαιώσει για τις δύο εταιρίες φοροδιαφυγή τεραστίων διαστάσεων και είχε καταλογίσει φόρους και πρόστιμα 600 εκατομμυρίων ευρώ. Η υπόθεση πήγε πριν 11 μήνες στο αρμόδιο Κέντρο Μεγάλων Οφειλετών και έκτοτε σιωπή...

Τρ. Αλεξιάδης: Δεν θα χαριστούμε ούτε έναν πόντο σε όσους κλέβουν το δημόσιο και σε καμία παλιά αμαρτία




Αποφασισμένη η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα μεγάλα συμφέροντα και να μην διστάσει σε οποιονδήποτε, όσο ψηλά και να είναι, όσο ισχυρές διασυνδέσεις και να έχει, σημείωσε, μιλώντας στο Κόκκινο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο οποίος σχολιάζοντας την σημερινή αποκάλυψη του Κόκκινου - stokokkino.gr για υπόθεση φοροδιαφυγής και δωροδοκίας από τις BMW και Mercedes, είπε πως άμεσα θα υπάρξει και δραστηριότητα και πλήρης ενημέρωση για το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει η έρευνα.

Τράπεζα της Ελλάδος: Οικονομικός δολοφόνος υπέρ ολιγαρχών - του Κώστα Βαξεβάνη




  • Βέβαια, η ΤτΕ όταν βρίσκει “ενόχους” στα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, της ξεφεύγει ο κουνιάδος του Ευάγγελου Βενιζέλου, Μπακατσέλος, ο οποίος πήρε ένα εκατομμύριο χωρίς εγγυήσεις και ενώ ήταν υπό κατάρρευση, αλλά και ο Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος πήρε δάνειο για την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με εγγύηση μια δήλωση υπουργού πως η κυβέρνηση σκοπεύει να δώσει τα αναδρομικά στους δικαστές.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τι έκανες στο America, Αλέξη; - του Νίκου Μωραΐτη




  • Όσο κι αν δεν το θέλουν τα εγχώρια συστημικά ΜΜΕ, ο Αλέξης Τσίπρας είναι πλέον ένας σταρ της διεθνούς πολιτικής σκηνής. Κι αντί να εξαντλήσει το πλεονέκτημα αυτό σε προσωπικές πόζες στο ταξίδι του στην Αμερική, εκείνος δεν έπαψε στιγμή να λέει: «Το χρέος, το χρέος, το χρέος». Με τα κακά αγγλικά του; Με τα κακά αγγλικά του, αλλά δεν σταμάτησε να τονίζει την κρίσιμη φράση: αναδιάρθρωση του χρέους.


Η Volkswagen, ο χρυσός στις Σκουριές και η σιωπή των αμνών - του Γιάννη Α. Μυλόπουλου



  • Η γνωμοδότηση δικαιολογούσε απολύτως τις ανησυχίες των κατοίκων, γιατί αποκάλυψε ότι οι μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων κακώς είχαν εγκριθεί και η δραστηριότητα κακώς είχε αδειοδοτηθεί, καθώς είχε σοβαρά και συστηματικά υποτιμηθεί ο κίνδυνος από τις επιπτώσεις της εξόρυξης χρυσού στο οικοσύστημα της περιοχής. 

Μετά τον Λιακουνάκο στο εδώλιο Παπαδόπουλος, Λαυρεντιάδης, Ρέστης, Δ. Κοντομηνάς κ.α. για το σκάνδαλο του ΤΤ


Κατηγορούνται για απιστία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

1300 οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός, παραδέχεται και ο Τέλλογλου.



  • - Τραγελαφικό πλάνο έξω από τις στοές όπου δήθεν γίνεται κατάληψη: η κάμερα δείχνει μια σειρά από σκηνές στημένες τις οποίες υποτίθεται ότι φέραν οι εργαζόμενοι για να κοιμούνται και να μην φεύγουν από τον κατηλλειμμένο χώρο. Οι σκηνές είναι πανομοιότυπες, καινούριες, εμφανώς αχρησιμοποίητες και άδειες – μία από αυτές γέρνει χωρίς καν να έχει στερεωθεί στο έδαφος με πασαλάκι.

Παλιά τους τέχνη... κιτρινισμός



  • Οπως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεχνούν τα 300 δισ. ευρώ των εντιμότατων συμπατριωτών μας που... απέδρασαν, κατά κανόνα αφορολόγητα, στις τράπεζες του εξωτερικού τα τελευταία 30 χρόνια -μόνο το τελευταίο 8μηνο έφυγαν κάπου 40 δισ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες. Λες κι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τη χρεοκοπία. Καμιά σχέση με την καταστροφή της παραγωγής και της εργασίας.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τις εκλογές τις πήρατε, δεν παίρνετε και λίγη εξουσία;




Κρίμα για τους βλαχοδήμαρχους που θα χάσουν τα σημεία συνάντησης με τους ψηφοφόρους του 50ευρου...

  • -Νέα επισιτιστικά προγράμματα ετοιμάζει η Φωτίου με κοινοτικά λεφτά μάλιστα (ήδη έχουν δώσει προσφορές στο υπουργείο Εμπορίου οι μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγοί τροφίμων), νάσου οι Πασόκοι δήμαρχοι στο κλαρί γιατί κόβεται η επιδότηση των κοινωνικών παντοπωλείων τους και δεν θα διαχειρίζονται αυτοί απευθείας το χρήμα...

Yπόθεση Λιακουνάκου: Μια ιστορία με βαρύ παρελθόν και μέλλον




Παιδιά μην βγάζετε καμία υπόθεση στην φόρα γιατί όπως λένε ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κόσμου για να μην ασχοληθεί με την φοροεπιδρομή που φέρνει το τρίτο χειροτερότερο μνημόνιο του εναπομείναντα συριζα...

Οι αριστερές μονταζιέρες...και ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης



Οι αριστερές μονταζιέρες αντικατέστησαν επάξια τον Μουρούτη και την "ομάδα αλήθειας" της ΝΔ.
Διασκευές δηλώσεων,διαστρέβλωση,κοπτοραπτική,ερμηνεία κατά το δοκούν...φτάνουν στο σημείο μέχρι και να εφευρίσκουν δηλώσεις.Δεν χρειάζονται πλέον τα iefimerida,newsit και πρώτους Θέμους όταν έχεις τα (αξιόπιστα) υπεραριστερά "βαθιά" σάιτς των Τζάκ των αντεροβγαλτών

Το να κάθεσαι όλη μέρα για να πιαστείς από μια φράση ενός συριζαίου και να την παραποιείς ώστε να την κάνεις σημαία δεν είναι τίποτα λιγότερο από φασισμό.

Ο οραματιστής,ο μηδενιστής,ο φαντασμένος και...η αριστερή μελαγχολία




Πολλές φορές συγχέουμε τον οραματιστή με τον μηδενιστή και τον φαντασμένο.
Ο οραματιστής επιχειρεί σε κάτι πραγματοποιήσιμο που περιλαμβάνει τους πάντες και όχι μόνο τον εαυτούλη του.
Ο φαντασμένος επιχειρεί έχοντας υπερεκτιμήσει το εγώ του και πάντα προς ιδίων όφελος...είτε υλικό είτε ηθικό.
Ο μηδενιστής δεν επιχειρεί καθώς γι αυτόν όλα οδεύουν προς το κακό.
Η λεγόμενη "αριστερή μελαγχολία" είναι ο συνδυασμός μηδενιστή με φαντασμένου...φαντασμένου που υποτιμά τις δυνατότητές του.

Διακοσμητικός Στάθης


Τελικά το αριστερός κάποιοι το χρησιμοποιούν σαν διακοσμητικό επίθετο.


Διακοσμητικός Στάθης

  • Οσοι προερχόμαστε από την «Ελευθεροτυπία» δεν ξεχνάμε πως ο επιφανής γελοιογράφος έδωσε το 2011 πεισματικές μάχες για να αποτραπεί κάθε απεργιακός αγώνας ενάντια στη μονομερή στάση πληρωμών που είχε κηρύξει η εργοδοσία και πως, όταν ξεκίνησε τελικά η πολύμηνη απεργία μας, απηύθυνε με το ύστατο δημοσίευμά του δημόσιες ευχαριστίες στα αφεντικά, προτού καταφύγει στη φιλόξενη στέγη ενός νέου εργοδότη.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Λάκης Λαζόπουλος: Ψευτ βαγγεν



  • Η Φολκς-Βαγκεν δημιουργήθηκε απ” τον Χίτλερ. Έτρεξε από τότε ως τα σήμερα κι έφτασε ως τον Σόιμπλε. Τώρα η Φολκς-Βαγκεν έβαλε την όπισθεν. Και μαζί μ” αυτήν και η Γερμανία.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η αγωνία του Φαήλου για το μέλλον της ΝΔ..και του Σαμαρά





Κρατάω δυο σημεία από το ακροδεξιό Σαμαρικό σαιτ του Φαήλου.
1.Μήπως παίζει το στημένο σενάριο της δυαρχίας; Δηλαδή αρχηγός εκτός Βουλής ο Τζιτζικώστας κι εντός ο Μεϊμαράκης σε ένα deal που έκλεισαν κάποια στιγμή που έτρωγαν κοψίδια με τον άλλον;
2.Δυστυχώς η ΝΔ είναι ένα βήμα προ μεγάλης διάσπασης και γι’ αυτό θα φταίνε οι φαμίλιες που κάνουν κουμάντο βάζοντας τους δικούς τους υποψήφιους. Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά οι μήνες που έρχονται, ίσως και τα χρόνια, θα είναι δραματικά για τη ΝΔ.

Επίσης αποφεύγει να τοποθετηθεί για τις υποψηφιότητες Άδωνι και Βορίδη επιστρέφοντας το μπαλάκι στην εξέδρα.Είναι φανερό ότι η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ μαζί με τον Σαμαρά αγωνιά για το μέλλον της.
Κάτι που δεν δώσαμε την αρμόζουσα προσοχή ήταν η χρονική στιγμή παραίτησης του Σαμαρά καθώς και η στήριξη του στο πρόσωπο του Μειμαράκη.Υπολόγιζε σε κάτι και δεν του βγήκε η τα έσπασε στην συνέχεια με τον Μειμαράκη?Θα περιμένουμε στην συνέχεια κάποια υποψηφιότητα που θα στηρίξει ο Σαμαράς η θα αρκεστεί σε αυτές του Άδωνι και του Βορίδη?
Πάντως δεν νομίζω να διασπαστεί η ΝΔ καθώς οι Καραμανλικοί πάνε με όλους...ότι ακριβώς έκαναν μέχρι τώρα.

Μεροληπτικό υπέρ των νέων το ΕΣΠΑ



  • Η έμφαση θα δοθεί σε μορφές επιχειρηματικότητας που χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, καινοτομία και υψηλή προστιθέμενη αξία. Η ενίσχυση δεν μπορεί να μην λάβει υπόψη της και την πολύ σημαντική αιρεσιμότητα της έξυπνης εξειδίκευσης (RIS), που εστιάζει στην ενίσχυση του αγροτοδιατροφικού τομέα, των φαρμάκων, των νέων τεχνολογιών, των logistics, στη βιομηχανία υλικών, στη περιβαλλοντική βιομηχανία και βέβαια στον τουρισμό.

Το ΠΑΣΟΚ μάς κλέβει την απόλαυση


Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα ξεστομίζετε από πολλούς (αριστερούς) η λέξη πασόκος χωρίς καν να ξέρουν τον συνομιλητή τους...μόνο και μόνο για να τον υποβιβάσουν στα μάτια των ακροατών.
Αιτία είναι όχι μόνο η έλλειψη επιχειρημάτων αλλά και το ότι οι ίδιοι θα μπορούσαν εύκολα να χαρακτηριστούν πασόκοι...εξ ου και το κύμα μεταμελημένων (πασόκων) που μας ζητάνε να τους συγχωρέσουμε επειδή μας έλεγαν τον Ιανουάριο να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ
Το ότι οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να καθοδηγήσουν τον κόσμο τους έχει πληγώσει θανάσιμα.
Τόσα χρόνια δευτεράτζες και τώρα στην αφάνεια...κάποιος πρέπει να πληρώσει....